Καταστρέφουν τα γήπεδα τένις στην Επανομή-Στα “κάγκελα” οι φίλοι του αθλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταστρέφουν τα γήπεδα τένις στην Επανομή-Στα “κάγκελα” οι φίλοι του αθλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα “κάγκεκλα” βρίσκονται οι φίλοι του τένις στην Επανομή, καθώς η διοίκηση του Δήμου αποφάσισε να χαλάσει τα δύο γήπεδα που υπάρχουν, προκειμένου να κατασκευαστεί το νέο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής. Οι διαβεβαιώσεις (στα λόγια) ότι θα δημιουργηθούν άλλα γήπεδα, σε άλλη περιοχή της Επανομής, δεν πείθουν κανέναν.

Ο γνωστός φωτογράφος του Δήμου μας και φανατικός φίλος του τένις, Ηλίας Στεφανίδης, είχε κρούσει από πέρυσι τον κώδωνα του κινδύνου:

Πλέον, με πρωτοβουλία των Δημοτών, δημιουργήθηκε μια Online αναφορά προκειμένου να συγκεντρωθούν υπογραφές για τη διατήρηση των γηπέδων τένις στην υπάρχουσα εγκατάσταση.

Στην αίτηση αναφέρεται το εξής: “Ο δήμος παρέχει μαθήματα τένις με χαμηλό αντίτιμο. Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί τα γήπεδα πέραν αυτών των μαθημάτων, στις ελεύθερες ώρες κοινού. Μεταξύ αυτών ακόμη και τουρίστες που συνδυάζουν τις διακοπές τους στην Περαία και την Επανομή με το αγαπημένο τους άθλημα.

Η αντικατάσταση των γηπέδων τένις με κλειστό γυμναστήριο σχεδιάζεται να υλοποιηθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Με τη συγκεκριμένη αίτηση θέλουμε να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για την διατήρηση και αναβάθμιση των γηπέδων τένις της Επανομής και να αποτρέψουμε την καταστροφή τους.”