ΣΗΜΕΡΑ: Ψηφίζουν οι έμποροι και οι επαγγελματίες του Δήμου Θερμαϊκού

ΣΗΜΕΡΑ: Ψηφίζουν οι έμποροι και οι επαγγελματίες του Δήμου Θερμαϊκού

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τα μέλη του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θερμαϊκού.

Η ανάρτηση του προέδρου, Παναγιώτη Μαλέ, είναι κατατοπιστική για την εκλογική διαδικασία:

“ΣΗΜΕΡΑ είναι μια πολλή σημαντική ημέρα για το σύλλογο ! Θα διεξαχθούν οι εκλογές του συλλόγου με ένα διευρυμένο ψηφοδέλτιο και για πρώτη φορά και με υποψήφιους από την Νέα Μηχανιωνα και την Επανομη !

Επίσης για πρώτη φορά θα εκλέξουμε και αντιπροσώπους για την ΕΣΕΕ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ)
🌟Στόχος των εκλογών είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία γιατί η μεγαλύτερη συμμετοχή θα εκλέξει και περισσότερους αντιπροσώπους ! Για πρώτη φορά οι επαγγελματίες του Δήμου ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ θα έχουν φωνή και λόγο σε όλα τα συλλογικά όργανα των Εμπόρων Επαγγελματιών 🙏!

Γι αυτό και για πρώτη φορά οι εκλογές θα γίνουν και με ηλεκτρονικό τρόπο αλλά και με φυσική κάλπη !

Πιο αναλυτικά :

✔️ΣΗΜΕΡΑ από τις 09:00 το πρωί θα σταλούν από εξωτερική εταιρεία που διοργανώνει τις ηλεκτρονικές εκλογές και διασφαλίζει το αδιάβλητο των εκλογών και θα είναι σε συνεργασία με τον δικαστικό αντιπρόσωπο , 2 SMS ένα SMS με το ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ και ένα SMS με το ψηφοδέλτιο για τους υποψήφιους αντιπροσώπους της ομοσπονδίας .
Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχει INTERNET το κινητό σας και να ανοίξετε τα LINK για να ψηφίσετε ! Οι ηλεκτρονικές κάλπεις θα είναι ανοιχτές ΣΗΜΕΡΑ από τις 09:00 το πρωί μέχρι την Τετάρτη στης 17:00!

✔️Επίσης την Τετάρτη από τις 14:00 μέχρι της 17:00 θα στηθούν και φυσικές κάλπεις στα γραφεία του συλλόγου (Ξένιου Διος 23) εάν σε κάποιον εκ παραδρομής δεν του έχει έρθει μήνυμα ή σε κάποιον που θέλει να ψηφίσει δια ζώσης !

✔️Για το Δ.Σ οι ψήφοι είναι μέχρι 9 για τους αντιπροσώπους είναι ο όσους θέλετε !

✔️Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ψηφίσει ηλεκτρονικά και δεν του έχει έρθει μήνυμα η κάποιος γείτονας επαγγελματίας από την περιοχή θέλει να ψηφίσει θα πρέπει να καλεσει την Κορινα Παπαδοπουλου κιν. +30 698 4647945 να κάνουμε επιβεβαίωση στοιχείων και να του σταλεί μήνυμα για να ψηφίσει!

✔️Είναι σημαντικό να ψηφίσετε και στα 2 SMS δηλαδή και στα 2 ψηφοδέλτια !

Γνωρίζω ότι η εποχή είναι δύσκολη για τους περισσότερους αλλά απαιτείται 5 λεπτά από τον χρόνο σας για να ψηφίσετε μέσω των SMS ή να περάσετε από τα γραφεία του συλλόγου !

Σας ευχαριστώ !
Παναγιώτης Μαλές
Πρόεδρος ΕΕΣΘ
Εκ μέρους του Δ.Σ”

Η λίστα των υποψηφίων: