Η Γενική Συνέλευση των “Ενεργών Κατοίκων Ανω Αγίας Τριάδας”

Η Γενική Συνέλευση των “Ενεργών Κατοίκων Ανω Αγίας Τριάδας”

Η ενημέρωση των “Ενεργών Κατοίκων Οικισμού Ανω Αγίας Τριάδας” για την χθεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου:

“Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας χθες 4-8-24. Συζητήθηκε εκτεταμένα το θέμα της υδροδότησης του οικισμού μας και ενημερωθήκαμε από τον Δήμαρχο Θερμαϊκού, κο Θεóδωρο Τζέκο και τον Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού, κο Συμεών Γιαννακίδη για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Μεταξύ αυτών:

1) Η έγκριση της μεταφοράς του έργου
της αλλαγής δικτύου ύδρευσης στις Δ.Κ. Αγίας Τριάδας και Νέων Επιβατών, από το
«Φιλόδημος Ι» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Η είσοδος στο έργο αυτό και του δικού μας έργου επέκτασης του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης του οικισμού μας Άνω Αγία Τριάδα.

2) Η πορεία της διαδικασίας για την έκδοση άδειας χρήσης νερού από τον Δήμο, για το σημείο υδροληψίας στο με αριθμό 315 αγροτεμάχιο και οι εξελίξεις για το 691.

3) Η από 16-8-2022 απόφαση του Συλλόγου ως προς την τιμή αγοράς του νερού που μένει ως έχει μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης: Πάγιο 80 ευρώ ανά υδρόμετρο ανά χρόνο, για κατανάλωση από 0 έως 80 κυβικά. Για κατανάλωση των επιπλέων κυβικών, εκτός του παγίου, χρέωση 1 ευρώ ανά κυβικό.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν επίσης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών, κος Δημήτριος Γρουσουζάκος, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής της δημοτικής Ενότητας Θερμαϊκού, κος Γιώργος Χαρμάνας και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου και μέλος του Συλλόγου μας, κος Γιώργος Χατζηπαντελής. Τέλος, προκηρύχθηκαν επίσημα οι εκλογές στις 11-8-2024”.