Πότε επιτέλους θα κατεδαφιστεί το ΑΚΤΙΟΝ;

Πότε επιτέλους θα κατεδαφιστεί το ΑΚΤΙΟΝ;

Απάντηση στο ερώτημα “Πότε επιτέλους θα κατεδαφιστεί το ΑΚΤΙΟΝ;” ψάχνουν οι “Ενεργοί Κάτοικοι Ανω Αγίας Τριάδας” και γενικώς όλοι οι κάτοικοι του χωριού, διότι έχει απομείνει ένα κουφάρι στη μέση της ακτής, ασχημαίνοντάς την.

Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και μελών του Δ.Σ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθαναηλίδου Ευλαμπία και ο Γραμματέας του Συλλόγου για θέματα Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ιγνατιάδης Ανδρέας, βρέθηκαν στα γραφεία της Πολεοδομίας όπου και συζήτησαν με τον Αντιδήμαρχο κ. Φώτη Μπαξεβάνη, τον Διευθυντή της Πολεοδομίας κ. Γεώργιο Γεωργίου και τον Σύμβουλο του Δημάρχου κ. Φίλιππο Γκανούλη, για την επιτάχυνση των διαδικασιών της απομάκρυνσης του αμιάντου και την κατεδάφιση του εναπομείναντος τμήματος του κτίσματος ΑΚΤΙΟ.

Ο κ. Μπαξεβάνης ενημέρωσε σχετικά: “Περιμένουμε να υπογραφεί η Τεχνική Έκθεση από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Υπηρεσία Καθαριότητας), ώστε να γίνει η ανάθεση στην εταιρεία αποξήλωσης και απομάκρυνσης αμιάντου. Στη συνέχεια η εταιρεία θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα 15 με 30 ημερών για να εκδώσει την δική της σχετική άδεια και να εφαρμόσει την αποξήλωση. Όλα αυτά υπολογίζουμε να ολοκληρωθούν στα μέσα του Σεπτέμβρη για να μπορέσουμε στη συνέχεια να εφαρμόσουμε την άδεια κατεδάφισης”.