To logo του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θερμαϊκού

To logo του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θερμαϊκού

Στη δημοσιότητα δόθηκε το logo του 1ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θερμαϊκού.

Μία «πράσινη» εμπειρία άθλησης και αναψυχής, στις 2 Νοεμβρίου!

Μία νέα αθλητική πρόταση, που θα επιτρέψει σε δρομείς και σε επισκέπτες όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό να ανακαλύψουν την απαράμιλλη ομορφιά του παραλιακού μετώπου του Δήμου Θερμαϊκού, θα γίνει πραγματικότητα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024: Ο 1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θερμαϊκού αναμένεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε όλους τους συμμετέχοντες, αποτελώντας μία διοργάνωση με πολύπλευρο αθλητικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό περιεχόμενο, αλλά και με ισχυρή οικολογική συνείδηση, στις «πράσινες» διαδρομές της πανέμορφης ακτογραμμής του Θερμαϊκού.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 1ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θερμαϊκού περιλαμβάνει τέσσερις διαδρομές, κάθε μία από τις οποίες υπόσχεται ξεχωριστές συγκινήσεις: Τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο – Thermaikos Coastal Half Marathon, στον οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος κορυφαίοι δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό καλύπτοντας απόσταση 21,1 χλμ., τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. – Thermaikos Gold Run και τον αντίστοιχο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. – Thermaikos Fun Run, που απευθύνονται σε πρωταθλητές-πρωταθλήτριες αλλά και σε όλους τους δρομείς υγείας, καθώς και τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος Ενός Μιλίου (1.609,34 μ.). – Thermaikos Family Social Mile, ο οποίος απευθύνεται σε δρομείς και βαδιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης και σε όλη την οικογένεια, αποτελώντας διαδρομή αθλητικού – ψυχαγωγικού χαρακτήρα και κοινωνικής προσφοράς.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού όλων των διαδρομών του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι το ξενοδοχείο Wellness Santa Hotel, στην Αγία Τριάδα.