Συγκλονιστικό: Η μάχη της Σελίν Ντιόν με το “Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικό: Η μάχη της Σελίν Ντιόν με το “Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον Δεκέμβριο του 2022 η ζωή της Σελίν Ντιόν άλλαξε. Στο νέο βίντεο που δημοσιεύθηκε από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, βλέπουμε τη διάσημη τραγουδίστρια να κλαίει και να ουρλιάζει από τον πόνο ενώ παθαίνει κρίση.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι η Σελίν Ντιόν, κλαίει με λυγμούς, σφαδάζει από τον πόνο και δεν μπορεί να πάρει ανάσα.

Η τραγουδίστρια καταρρέει. Ένας από τους γιατρούς είναι δίπλα της, της κρατά το χέρι και προσπαθεί επί δέκα λεπτά να την συνεφέρει από την κρίση. Για να την ηρεμήσει της χορηγεί ένα σπρέι από τη μύτη.

Το συνεργείο που γυρίζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της μετά τη διάγνωση με το σπάνιο σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου καταγράφει τη στιγμή που η Ντιόν προσπαθεί να συνέλθει από τους αφόρητους μυϊκούς πόνους.

Λίγα λεπτά αργότερα η πασίγνωστη τραγουδίστρια συνέρχεται και καταφέρνει να καθίσει στο κρεβάτι.

«Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με κάνει να νιώθω τόσο αμήχανα και τόσο, δεν ξέρω πώς να το εκφράσω, είναι απλά σαν να μην έχω τον έλεγχο του εαυτού μου».

Το νέο απόσπασμα που δημοσιεύθηκε από το ντοκιμαντέρ «Είμαι η Σελίν Ντιόν», η τραγουδίστρια μιλά για την πορεία της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι τώρα, την αγάπη της για το τραγούδι και τις συναυλίες αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Μεγάλο μέρος του ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο στο πρόβλημα υγείας που την έχει κρατήσει μακριά από το κοινό της, το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου με το οποίο έχει διαγνωσθεί από τον Δεκέμβριο του 2022.

Πρόκειται για μία σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και σπασμούς.

«Δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν. Αλλά είμαι έτοιμη τώρα».

Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ντιόν δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο μέλλον.

«Αν δεν μπορώ να τρέξω θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ. Αλλά δεν θα σταματήσω. Δεν θα σταματήσω».