Κι άλλη νίκη για τον Ποσειδώνα, 2-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών!

Κι άλλη νίκη για τον Ποσειδώνα, 2-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών!

Παρά το οτι δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για το ματς, παρά το ότι ο Γιώργος Αμανατίδης έδωσε ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που δεν τις είχαν πάρει όλη τη χρονιά, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο για τον Ποσειδώνα, δηλαδή… ΝΙΚΗ! Η ομάδα της Μηχανιώνας επικράτησε με 2-1 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνιδι του 2ου ομιλου, επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών και έφτασε τους 37 βαθμούς στον πίνακα, πολύ μακριά από τον δεύτερο.

Το σκορ άνοιξε ο Σφέτκος στο 24΄, ενώ νωρίτερα ο Γιαννούσης σημάδεψε το δοκάρι. Το 2-0 έγραψε ο Ξανθόπουλος στο 71΄. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Γιαννιτσών ήταν να μειώσει σε 2-1 λίγο πριν το φινάλε (74΄) με τον Τασιώνα.

Πλέον, απομένει ένα τελευταίο ματς στην Εδεσσα, κόντρα στον ιστορικό Εδεσσαϊκό, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η χρονιά και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση των μπαράζ, ώστε να προκύψουν οι ομάδες που θα ανέβουν στην επαγγελματική κατηγορία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο τέλος τοποθετήθηκαν μπουκάλια με σαμπάνιες γύρω από τη σέντρα με τους ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα να τις ανοίγουν και να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!!!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της σημερινής προτελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής:

Θερμαϊκός Θέρμης – ΠΑΟ Κουφαλίων 2-0 (26′ Αθανασιάδης, 37′ Μπατακόιας)

Ποσειδών Μηχανιώνας – Αναγ.Γιαννιτσών 2-0 (24′ Σφέτκος, 71′ Ξανθόπουλος)

Αετός Βαρβάρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 4-0

Θύελλα Σαρακηνών – Εδεσσαϊκός 0-1 (4′ Κυζιρίδης)

Εθνικός Γιαννιτσών – Νίκη Αγκαθιάς 1-1 (36′ Τοπάλης / 25′ Δήμου)

Μ.Αλεξ.Τρικάλων – Αναγέννηση Πλαγιάς 0-0

Μακεδονικός – Αγροτικός Αστέρας 4-1 (6′, 9′, 45′ Τσουκάνης, 54′ Τσιαμπάζης / 48′ Προβατίδης)

Ρεπό : ΠΟ Νέας Καλλικράτειας

Αφήστε μια απάντηση