“Φωτιά” στο Αρης-ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του πρωταθλητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Φωτιά” στο Αρης-ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του πρωταθλητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο αυριανό ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Ολυμπιακός καλείται να διατηρήσει το προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού για ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, κι ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζεται για την ιστορική βραδιά του τελικού του Conference με τη Φιορεντίνα, που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA.

Ο ΠΑΟΚ καλείται αύριο να νικήσει τον Άρη στο εχθρικό «Βικελίδης» και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί του «δικέφαλου» ετοιμάζονται να σπάσουν την απαγόρευση, που έχει επιβληθεί από την αστυνομία, για συναθροίσεις και πορείες την ημέρα του ντέρμπι, προαναγγέλλοντας πορεία προς το Μακεδονία Παλάς και μετά συγκέντρωση στην Τούμπα, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε γιγαντοοθόνη.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία με το βλέμμα στραμμένο στο «Βικελίδης», καθώς δεν αρκείται σε νίκη.

Βροντερό παρών στο γήπεδο θα δώσουν οι φίλοι του Άρη που θέλουν να στερήσουν από τον μεγάλο τους αντίπαλο το πρωτάθλημα, πριν πάνε να διεκδικήσουν το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στην ανικανότητα της ΕΠΟ να διοργανώσει τελικό με φιλάθλους αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση.

«Ήταν αποκλειστικά αρμοδιότητα της ΕΠΟ και των ομάδων. Εμείς θα διασφαλίζαμε την ασφαλή τέλεση του τελικού και με φιλάθλους, όπως το κάνουμε για το Conference».

Να εξασφαλίσει από αύριο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να επικεντρωθεί απόλυτα στον μεγάλο τελικό του Conference League θέλει ο Ολυμπιακός, που δοκιμάζεται στη Λεωφόρο. Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη ή ισοπαλία τερματίζουν πάνω από τον Παναθηναϊκό, που με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο θέλει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα.

Ο Μεντιλίμπαρ που δεν θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Τσικίνιο, δουλεύει παράλληλα πυρετωδώς για την ιστορική βραδιά, στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον τελικό του Conference με την Φιορεντίνα, που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA.

«Εμείς γράφουμε ιστορία στο γήπεδο, το MEGA στην τηλεόραση, δείτε τον τελικό μαζί με την Φιορεντίνα στο MEGA», δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης.

Η ΟΠΑΠ Αρένα πάντως, θα ντυθεί στα Ερυθρόλευκα, καθώς όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις προεγγραφές των εισιτήριων διαρκείας, για την κλήρωση των εισιτηρίων του τελικού του UEFA Europa Conference League. Σχεδόν το 90% έκανε αίτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα σταλεί στους τυχερούς η διαδικασία και οι κωδικοί για τα εισιτήρια.

Το «σκανάρισμα» της αντιπάλου του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και χθες, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να βρίσκεται στο Αρτέμιο Φράνκι και να παρακολουθεί την ισόπαλη 2-2 αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Νάπολι.