Τέλος η πολιτική για τον Μπογδάνο: ” Έχω κλείσει το πολιτικό μου γραφείο και έχω επιστρέψει στο επάγγελμά μου”

Τέλος η πολιτική για τον Μπογδάνο: ”  Έχω κλείσει το πολιτικό μου γραφείο και έχω επιστρέψει στο επάγγελμά μου”

Το τέλος της πολιτικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος υπήρξε βουλευτής της ΝΔ, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να “επιπλεύσει” σε διάφορα δεξιά σχήματα.

“Παρακαλώ μη μου ξαναπείτε για ένωση μικρών δεξιών κομμάτων. Τελείωσα με αυτά. Ινφλουένσερ που φτιάχνουν κόμματα για να τα μασάνε από σπόνσορες, δεκανίκια της ΝΔ και ουρανομήκη «εγώ» δεν με αφορούν. Αρκετά καταπονήθηκα προσπαθώντας να συνεννοηθώ μαζί τους. Έχω κλείσει το πολιτικό μου γραφείο και έχω επιστρέψει στο επάγγελμά μου.

Όσο για τα κοινοβουλευτικά κόμματα στα δεξιά της ΝΔ, οι (αποκηρυγμένοι πλέον από τον Κασιδιάρη) Σπαρτιάτες αποτελούν τον διασυρμό του εθνικισμού και ό,τι αγγίζουν το καλεί εισαγγελέας, η δε ΝΙΚΗ έχει στο καταστατικό της ότι δεν συνεργάζεται με κανέναν που έχει βρεθεί σε δημόσιο αξίωμα. Άρα και να ήθελε ο Βελόπουλος, που είναι ο ισχυρότερος στον χώρο, δεν μπορεί να συνεργαστεί με κανένα από τα δύο αυτά κόμματα.

Η ευκαιρία χάθηκε στις προηγούμενες εκλογές λόγω φιλαργυρίας, εξαγοράς, μπροστινών της ΝΔ και μεσσιανικής ξεροκεφαλιάς των δήθεν πατριωτών κατά φαντασίαν ηγετών. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Το μόνο που έχω τώρα να πω είναι: Ζυγίστε καλά τί θα ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές. Αν πετάξετε ξανά τις ψήφους σας στα σκουπίδια, μετά δεν θα σας φταίει κανείς”, ανέφερε στην ανάρτησή του.