Ο προπονητής του Περσέα στο BestCity.gr: ” Περιμένουμε τον κόσμο στο Τουρνουά του Θερμαϊκού”

Ο προπονητής του Περσέα στο BestCity.gr: ” Περιμένουμε τον κόσμο στο Τουρνουά του Θερμαϊκού”

Ο Γιώργος Κοτόρτζης στο BestCity.gr! Ο προπονητής του Περσέα, σε γυναίκες και κορασίδες, σε μια συνέντευξη για την ομάδα, λίγο πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου…

– Κόουτς, η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών, με τι στόχους ξεκινά ο Περσέας;

“Καταρχήν να υπενθυμίσουμε πως ο Περσέας είναι η μοναδική ομάδα του Δήμου που δίνει το παρών σε εθνικές κατηγορίες και στα δύο τμήματα. Στόχος, λοιπόν, να βρισκόμαστε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και ότι προκύψει…Στις γυναίκες πέρυσι χάσαμε την άνοδο, για λίγο, στην πιο υψηλή κατηγορία. Η προσπάθεια είναι μεγάλη, η διοίκηση μας βοηθάει όσο γίνεται περισσότερο και προχωράμε…”

-Η διοίκηση είναι πάντα κοντά σας…

“Ετσι είναι γι αυτό και η ομάδα έχει μεγάλη ανάπτυξη! Ανάπτυξη η οποία φαίνεται με τις επιτυχίες των τμημάτων, καταδεικνύοντας πως όλο το πρότζεκτ που λέγεται Περσέας λειτουργεί με μεγάλη πρόοδο”

-Επιτυχίες, όμως που δεν αναγνωρίζονται από τον κόσμο της Περαίας, διότι σχεδόν ποτέ δεν τις μαθαίνει. Είναι έτσι;

“Ναι, συμφωνώ και διαφωνώ! Στα παιχνίδια μας η κερκίδα είναι γεμάτη, ο Δήμος μας στηρίζει, αλλά σίγουρα θέλει κι άλλο! Χρειάζεται αυτό που κάμνουμε στον Περσέα να περάσει περισσότερο προς τα έξω. Το ευχάριστο είναι πως συναντώ, πια, στους δρόμους της Περαίας παιδιά να φορούν τις μπλούζες του Περσεά και αυτό κάτι δείχνει…”

-Συνεπώς πρέπει να γίνει συνείδηση ο Περσέας, τουλάχιστον για την Περαία…

“Θα γίνει συνείδηση!! Είναι σίγουρος γι αυτό…”

-Να πούμε και δυο λόγια για τα αγωνιστικά;

“Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου, η ομάδα έχει ενισχυθεί και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, ώστε να είναι έτοιμη εκείνη την ώρα”

-Πριν απ΄ όλα όμως έρχεται το Τουρνουά Θερμαϊκού στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου…

“Είναι ένα παραδοσιακό τουρνουά για την περιοχή μας με συμμετοχή ομάδων από την πιο πάνω κατηγορία. Περιμένουμε τον κόσμο στο ΚΑΠΠΑ!”

Αφήστε μια απάντηση