Σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Μηχανιώνας βραβεύτηκαν για το θάρρος που επέδειξαν στα Τέμπη

Σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Μηχανιώνας βραβεύτηκαν για το θάρρος που επέδειξαν στα Τέμπη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την προσφορά τους στην διάσωση ανθρώπων, στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης, καθώς και στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος στην θάλασσα.

Στην ίδια εκδήλωση ο κ. Πλακιωτάκης βράβευσε και πέντε σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας για το θάρρος τους, καθώς διέσωσαν δεκάδες συνανθρώπους τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Ανδρέας Αλικανιώτης, ο Μιχάλης Κλάψης, ο Αντώνης Σαράπης, ο Διαμαντής Προεστός και ο Δημήτρης Αράπης, φοιτητές της σχολής Μηχανικών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Νέας Μηχανιώνας, με τη στάση τους, δίνουν μια αχτίδα ελπίδας, μέσα στην τραγωδία που ζήσαμε. Νέοι άνθρωποι που νοιάζονται για το συνάνθρωπο, που δεν υπολογίζουν τον κίνδυνο προκειμένου να βοηθήσουν, που δρουν με αυτοθυσία, αλτρουισμό και αποφασιστικότητα.

Αφήστε μια απάντηση