Έψαλαν τα κάλαντα σε πολιτική και πολιτειακή ηγεσία (BINTEO)

Έψαλαν τα κάλαντα σε πολιτική και πολιτειακή ηγεσία (BINTEO)

Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά ξεκίνησαν τους εορτασμούς στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα πρωτοχρονιάτικά κάλαντα έψαλαν στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και το Ουκρανικό Πολιτιστικό και Μορφωτικό Κέντρο «Μπερεγίνια», η μουσική ομάδα της οργάνωσης Connect by Music, η Χορωδία του Δήμου Σαλαμίνας, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βριλησσίων «Πύρρος», το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Παραδοσιακός Λαογραφικός Σύλλογος Δήμου Φυλής «Χοροδρώμενο» και το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού Αιγάλεω.

Η Ένωση Μανιατών «Η Μάνη» έψαλε τα κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρίσκεται στη Βραζιλία και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας, Ιγκνάσιο Λούλα Ντα Σίλβα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε βίντεο με διαφορετικά κάλαντα στο πλαίσιο καμπάνιας με τίτλο «Χάου Του» και έντονο προεκλογικό άρωμα.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με ηπειρώτικους χορούς και κρητικές μαντινάδες άκουσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε το 2023 να φέρει θετικές αλλαγές

«Το πολιτικό σύστημα να αποδείξει με τις πράξεις του ότι αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον, για το εθνικό συμφέρον με ρεαλισμό. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει αλλαγές και εμείς να έχουμε τη δύναμη να τις υπηρετήσουμε για το καλό του τόπου», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, άκουσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ο ελληνικός μπορεί να παρέμβει στις εξελίξεις, να γίνει ό ίδιος πρωταγωνιστής των εξελίξεων γιατί πολιτικοί Μεσσίες δεν υπάρχουν. Μας τελειώσανε», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

O Κυριάκος Βελόπουλος βρίσκεται οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα κάνει Πρωτοχρονιά στην Αίγινα.

Πηγή: MEGA

Αφήστε μια απάντηση