Ραγδαίες εξελίξεις: Σαμαράς για δήμαρχος!

Ραγδαίες εξελίξεις: Σαμαράς για δήμαρχος!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο των αυτοδιοικητικών “ζυμώσεων” και επαφών που αφορούν τον Δήμο μας.

Η πληροφορία που προκύπτει και η οποία δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης είναι πως συγκεκριμένοι “κύκλοι”, οι οποίοι προέρχονται από όλο το ιδεολογικό φάσμα, πιέζουν τον πολύ γνωστό επιχειρηματία της περιοχής μας, Πασχάλη Σαμαρά, να ηγηθεί ενός νέου σχήματος το οποίο θα κατέλθει ως αυτόνομη παράταξη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Ο κ.Σαμαράς, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας εκπαίδευσης πιλότων “Skies” η οποία εδρεύει στην Περαία (μια από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο), ενώ διαπρέπει και στον τομέα των κατασκευών, δραστηριοποιούμενος εδώ και πολλά χρόνια στον οικοδομικό τομέα.

Πρόκειται για μια επιλογή η οποία πληροί τις προϋποθέσεις που θέτουν όλοι όσοι τον πιέζουν να κατέλθει στην πολιτική, καθώς είναι ανεξάρτητος και ισχυρός οικονομικά, αγαπάει τον τόπο και έχει βαθιά γνώση των προβλημάτων του Δήμου Θερμαϊκού, δεδομένου πως εδώ ζει και κινείται (προσωπικά και επαγγελματικά) για δεκαετίες ολόκληρες.

Σε περίπτωση κατάθεσης υποψηφιότητας είναι βέβαιο πως θα συσπειρωθούν γύρω του πάρα πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι με τους οποίους ο ίδιος ο κ. Σαμαράς έχει ήδη κάνει μια πρώτη επαφή, πριν λάβει την οριστική του απόφαση…

Αφήστε μια απάντηση