Πήρε και Ξιφιλίνο ο Ποσειδώνας-Το “καλωσόρισμα” στον Κυριακίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε και Ξιφιλίνο ο Ποσειδώνας-Το “καλωσόρισμα” στον Κυριακίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον νεαρό εξτρέμ Δημήτρη Ξιφιλίνο απέκτησε ο Ποσειδώνας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ξιφιλίνου. Ο 21χρονος αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξίσου καλή τεχνική και στα δύο πόδια, ενώ επιθετικά είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός.

Γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου του 2001 στη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης ασχολήθηκε από πολύ μικρός με την στρογγυλή θεά αγωνιζόμενος στις ακαδημίες του Ντίνου Κούη.

Οι εμφανίσεις του με την Ακαδημία έκαναν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον εντοπίσουν και να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα το 2011. Με την φανέλα του ΠΑΟΚ πήρε αρκετά πρωταθλήματα σχεδόν σε κάθε ηλικιακή κατηγορία.

Την σεζόν 2020-21 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΟ Τρίγλια παίρνοντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την περσινή σεζόν ανήκε στον Απόλλωνα Πόντου, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στα σαλόνια της Superleague 2.

Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Στο μεταξύ με ένα ωραίο βίντεο η ομάδα της Μηχανιώνας καλωσόρισε το μεγάλο απόκτημά της, Δημήτρη Κυριακίδη.

Δείτε το:

Αφήστε μια απάντηση