Το καλωσόρισμα του Γιώργου Νικολαϊδη

Το καλωσόρισμα του Γιώργου Νικολαϊδη
bestcity_news

Ο πολύ γνωστός ενεργός πολίτης της Περαίας, Γιώργος Νικολαϊδης, με σχετική επιστολή του, καλωσορίζει το BestCity.gr στην καθημερινότητα και την ενημέρωση της περιοχής μας.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Αγαπητοί κύριοι του BestCity,
Ως δημότες του Δ. Θερμαϊκού και χρήστες του διαδικτύου, που επιζητούμε την σωστή, ανεπηρέαστη και καθημερινή πληροφόρηση, σε καλωσορίζουμε ανάμεσα στα sites του Δήμου μας.
Η πολυφωνία πάει πακέτο με την αλήθεια, μιας και πάντα ατυχώς θα υπάρχουν αναγνώστες με παρωπίδες που θέλουν να «ονομάζουν» αλήθεια, εκείνην που κατά πως σ΄ αυτούς συμφέρει, αγνοώντας ή παραβλέποντας πως ίσως αυτή να είναι και κατευθυνόμενη.
Η σωστή πληροφόρηση από το διαδίκτυο, απαιτεί «φίλτρα» και ικανότητα των αναγνωστών να μπορούν να διασταυρώνουν προτού κρίνουν και βαθμολογήσουν το κάθε τι που βλέπουν στην οθόνη τους. Εκτιμήστε αυτήν την παράμετρο και τιμήστε έτσι τους αναγνώστες σας! Τότε μόνον θα είστε σίγουροοι πως δεν σκύψατε το κεφάλι σε κανέναν και το κοινό σας θα μιλάει για ένα σωστό, αξιοπρεπές και δυνατό site. Και θα σας διαβάζει ανελλιπώς . Θα είναι το δικό σας πιστό κοινό και θα σας υπολογίζει.
Ευελπιστούμε το « bestcity.gr» να παραμείνει εντελώς ουδέτερο και να μην δείξει στο ελάχιστο μια παραταξιακή προτίμηση ή απόκλιση . Γιατί σε διαφορετική περίπτωση – και ας μην πέσει «βαρύ» αν υπενθυμίσω – πως «το συμφέρον πολλοί αγάπησαν, τον συμφεροντολόγο ουδείς» παραφράζοντας το «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς». Να επαινείτε το καλό και είστε αμείλικτοι και είρωνες στο κακό και το ιδιοτελές. Η όπως λέει ο κόσμος: « Ας είν΄πολύ το γένος μου κι΄ ας το μισεί ο κόσμος». (λέγεται στις περιπτώσεις όπου κανείς προτιμά την δύναμη από την δημοτικότητα).
Από καρδιάς, σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και μακροημέρευση στην προσπάθειά σας!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ”

Αφήστε μια απάντηση