Νέα Πορεία: “Ελλειψη ανθρωπιάς από τη νυν διοίκηση”

Νέα Πορεία: “Ελλειψη ανθρωπιάς από τη νυν διοίκηση”

Ανάστατοι είναι οι συμπολίτες μας, μετά την “σκανδαλώδη” χθεσινή απόφαση της διοίκησης Τσαμασλή να αρνηθεί τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 24%, ενώ μπορούσε να το κάνει. Η παράταξη “Νέα Πορεία” του τέως δημάρχου, Γιάννη Μαυρομάτη, εξέδωσε ανακοίνωση:

“Χθες στο δ.σ χάθηκε η ευκαιρία να μειωθούν τα δημοτικά τέλη κατά 24% και να ανακουφιστούν στις δύσκολες ήμερες που περνούν οι πολίτες.

Την ενιαία πρόταση της μείωσης 24% κατέθεσαν σύσσωμοι οι 4 συνδυασμοί της αντιπολίτευσης, οι οποίοι και αντιπροσωπεύουν το 57% του εκλογικού σώματος.

Η απόλυτα τεκμηριωμένη εισήγηση πρότεινε τρόπους για να βρεθούν οι πόροι, αφού ο δήμος μας αυξάνει τα έσοδα του το 2021 κατά (2.100.000€)στον τομέα της καθαριότητας τόσο από τις αδήλωτες επιφάνειες (1.500.000€), όσο κι από την επιχορήγηση του ΥΠΕΣΣ (600.000€) για την αγορά νέων απορριμματοφόρων.

Η διοίκηση, υιοθετώντας για άλλη μια φορά τη στάση «μόνο εγώ ξέρω τι κάνω» αρνήθηκε πεισματικά τη μείωση αυτή και με τη στήριξη 3 ανεξαρτήτων συμβούλων και της αποχής από την ψηφοφορία του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» ψήφισε υπέρ της πρότασης μείωσης 12% δηλαδή ποσό που αντιστοιχεί σε μείωσης μόνο 500.000€.

Επιβεβαιώνεται με τις αποφάσεις τους τόσο η απαξιωτική συμπεριφορά όσο και η έλλειψη ανθρωπιάς που αναγκάζει τους πολίτες να πληρώνουν περισσότερα ανταποδοτικά τέλη από αυτά που θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να πληρώνουν, ειδικά αυτή την δύσκολη για τους περισσότερους οικονομική περίοδο.

Ήρθε η ώρα να μας εξηγήσουν τα κίνητρα τους”.

Αφήστε μια απάντηση