Χατζηβαλάσης για δημοτικά τέλη: “Πυροτέχνημα Τσαμασλή!”

Χατζηβαλάσης για δημοτικά τέλη: “Πυροτέχνημα Τσαμασλή!”
Και ο Γιώργος Χατζηβαλάσης σχολίασε με πολύ μελανά λόγια την “εξαγγελία” του Γιώργου Τσαμασλή, περί απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη, των οικογενειών που αποκτούν παιδιά στον Δήμο Θερμαϊκού για 3 χρόνια.
Η ανάρτηση του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”:
“Πυροτέχνημα Τσαμασλή!
Απαλλάσσονται από Δ.Τ. οι οικογένειες των νεογέννητων.
Αφού κράτησε σε δυσθεώρητα ύψη τα δημοτικά τέλη (ούτε στην πλατεία Αριστοτέλους δεν πληρώνουν τόσα) και αφού έβαλε στα ταμεία του δήμου πάνω 1.500.000 € από πρόσθετα τέλη, αποφάσισε να διαθέσει στις οικογένειες με νεογέννητα παιδιά το συνολικό πόσο των 40.000 € το πολύ, διότι δεν γεννιούνται περισσότερα από 100-120 παιδιά το χρόνο.
Μπράβο δήμαρχε! Τώρα το κατάλαβα! Εσύ θέλεις να λύσεις το δημογραφικό κι εγώ σε παρεξήγησα. Μόνο που πέταξες απ’ έξω τους ανέργους. Κι όταν τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την διαβίωση τους, δεν σκέφτονται να φέρουν στον κόσμο παιδιά, για να υποφέρουν μαζί τους.
Αλήθεια, οι «ανεξάρτητοι», που ψήφισαν πέρσι τον προϋπολογισμό σου γιατί υποσχέθηκες την διανομή 500.000 € σε ευπαθείς ομάδες, θα μας πουν πόσα διέθεσες; Ή είναι καινούργιο κόλπο το φετινό για να τους βάλεις να τον ξαναψηφίσουν;”

Αφήστε μια απάντηση