Φουλ του 1-1 για τον Κεραυνό αν και το ματς ήταν μόνο για… έναν στους Ν. Επιβάτες…

Φουλ του 1-1 για τον Κεραυνό αν και το ματς ήταν μόνο για… έναν στους Ν. Επιβάτες…

Αλλη μια “μαγική εικόνα”, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο ξεκίνημα της φετινής Γ΄ Εθνικής για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Μετά το 1-1 στην Ελασσόνα, ήρθε δεύτερο 1-1 με τον Εδεσσαϊκό, στο γήπεδο των Νέων Επιβατών. Κι αυτό διότι, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πολύ καλύτεροι καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως, τελικά, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό, γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Η ομάδα της Πέλλας προηγήθηκε με τον Τσάνι, στο 65′ με κοντινό σουτ (από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ), ενώ ο Κεραυνός λυτρώθηκε στο 94′, φτάνοντας στο τελικό 1-1 με κεφαλιά από τον προωθημένο Βαγγέλη Πολυζά, σε σέντρα του Διονύση Κατσιάκη.

Ευκαιρίες για την ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη έχασαν στο πρώτο μέρος οι Τελιέ, Κατσιάκης, Θεοδωρίδης, ενώ στο δεύτερο απείλησαν οι Κατσιάκης, Θεοδωρίδης, Δαβής, Ιωσηφίδης, Νικολαϊδης και Πορτοκαλάς.

Ο Κεραυνός, ζήτησε δυο πέναλτι στον Θεοδωρίδη στο δεύτερο μέρος, αλλά ο διαιτητής Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) άφησε το ματς να εξελιχθεί.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου θα ταξιδέψει ξανά στο νομό Λάρισας (δεύτερη φορά σε τρεις εβδομάδες), για να αντιμετωπίσει τον Δωτιέα Αγιάς.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Κιουλτζόπουλος (80΄ Πορτοκαλάς), Ιωσηφίδης, Νικολαϊδης, Πολυζάς, Γ. Νικολίτσας, Φροσύνης, Σπ. Νικολίτσας, Θεοδωρίδης, Τελιέ (70΄ Δαβής), Κατσιάκης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ηλιόπουλος, Πέλκας, Πρέτσι, Μωυσίδης, Μαγγίζης, Ξανθόπουλος, Κεσίδης, Κυζιρίδης, Τσάνι, Καραγιάννης, Σαμαράς. Έπαιξαν και οι Ιωάννου, Αβραμίδης, Πλατσιώτας, Χατζηαλεξιάδης.

Αφήστε μια απάντηση