Φιάσκο Επανομής: Το απίστευτο δελτίο τύπου του Ιουνίου του 2020

Φιάσκο Επανομής: Το απίστευτο δελτίο τύπου του Ιουνίου του 2020

Δελτίο τύπου του Δήμου Θερμαϊκού, Ιουνίου 2020

“Ανάπλαση της βόρειας εισόδου της Επανομής
Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την ανάπλαση της βόρειας εισόδου της Επανομής μετά την υπογραφή της σύμβασης του ομώνυμου έργου από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Χρήστο Βογιατζή, και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, Νίκο Παπαθανασίου.
Το έργο, προϋπολογισμού 364.417,65 €, καλύπτεται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αλλά και από ίδιους πόρους. Η περιοχή μελέτης αφορά συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, όπου κύριος στόχος είναι η δημιουργία μίας ευχάριστης και ασφαλούς πορείας τόσο των πεζών όσο και των διερχομένων οχημάτων.
Εκτός, όμως, από τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της οδού, θα δημιουργηθούν και χώροι στάθμευσης με την μορφή των εσοχών, έγχρωμες πλάκες για όδευση τυφλών, καθίσματα κοντά στις ταχυδρομικές θυρίδες των ΕΛ.ΤΑ. και στη στάση ΟΑΣΘ. Τα πεζοδρόμια θα εξοπλιστούν με καλάθια απορριμμάτων, ενώ για τον ηλεκτροφωτισμό προβλέπεται η απαραίτητη υποδομή όπως πίλαρ, διελεύσεις, τοποθέτηση πλαστικού σωλήνα PVC κλπ. Τέλος, στους χώρους εγκατάστασης πρασίνου εξετάζεται η αυτοποιημένη άρδευση με σύστημα στάγδην.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που, πλέον, σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι οι εργασίες ανάπλασης της εισόδου της Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού ξεκινούν. Ζήτησα από τον εργολάβο να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και να πετύχουμε τον καλύτερο δυνατό χρόνο. Ζητάμε την κατανόηση των δημοτών και των επισκεπτών της Επανομής για την πιθανή αναστάτωση στις μετακινήσεις τους εξαιτίας των εργασιών, που θα υλοποιηθούν στο οδικό δίκτυο», επισημαίνει ο κ. Χρήστος Βογιατζής.
Για το Γραφείο Τύπου
Κων/να Τάπρα,
ΔΕ Δημοσιογράφων”

ΣΗΜΕΡΑ 15 μήνες η σύμβαση διαλύθηκε…

Αφήστε μια απάντηση