Το τελευταίο χειροκρότημα στον σπουδαίο Σταμάτη Κόκοτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο χειροκρότημα στον σπουδαίο Σταμάτη Κόκοτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έναν σπουδαίο τραγουδιστή αποχαιρέτισε σήμερα η Ελλάδα. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Σταμάτη Κόκοτα είπαν το τελευταίο «αντίο» στο νεκροταφείο στου Ζωγράφου.

Ο Σταμάτης Κόκοτας υπήρξε για δεκαετίες, ένας από τους πιο δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές έχοντας όλα τα στοιχεία που κάνουν έναν καλλιτέχνη, απόλυτο σταρ.

Η οικογένειά του, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι του και θαυμαστές που τόσο τον αγάπησαν μέσα από τη βελούδινη φωνή του είπαν το ύστατο χαίρε στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

«Υπήρξες ένας καταπληκτικός πατέρας, μας έδωσες πολλή αγάπη » είπε συντετριμμένος στον επικήδειο ο γιος του Δημήτρης.

Στεφάνια έστειλαν η Ένωση τραγουδιστών Ελλάδας, συνεργάτες και φίλοι του, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λαοφιλής

Ο Στάματης Κόκοτας υπήρξε ένας άνθρωπος χορτασμένος από τη ζωή. Βιοπαλαιστής και πολίτης του κόσμου, βοηθούσε όλους όσοι είχαν ανάγκη.

Με την κρυστάλλινη φωνή του ερμήνευσε τραγούδια του Τσιτσάνη, του Θεοδωράκη, του Χατζιδάκι, του Ζαμπέτα, του Καλδάρα, του Ξαρχάκου, του Μούτση, του Σπανού.

Με τις ερμηνείες του διασκέδασε ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου, πρωθυπουργούς , τραπεζίτες, επιχειρηματίες, ηθοποιούς σε γλέντια που κρατούσαν μέχρι τα ξημερώματα. Πασίγνωστη ήταν η φιλία του με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο Σταμάτης Κόκοτας πήρε τον μεγάλο δρόμο, άφησε πίσω του ωστόσο σπουδαία παρακαταθήκη τα τραγούδια του που αντέχουν στον χρόνο.

Δείτε το τελευταίο “χειροκρότημα” στον Σταμάτη από το MEGA:

Αφήστε μια απάντηση