Τοποθέτηση Κούτουκα για την καθαριότητα: ” Αυτή η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να υπηρετήσει τους δημότες-Η προηγούμενη μας είχε σκουπιδότοπο””

Τοποθέτηση Κούτουκα για την καθαριότητα: ” Αυτή η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να υπηρετήσει τους δημότες-Η προηγούμενη μας είχε σκουπιδότοπο””

Με χθεσινό ρεπορτάζ, εδώ στο BestCity.gr, κάναμε μια αναπόφευκτη σύγκριση σχετικά με την καθαριότητα. Τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη (που βουλιάζει στα σκουπίδια) και τι γίνεται στον δικό μας Δήμο.

Σήμερα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Κούτουκας, τοποθετείται επί του θέματος κάνοντας σύγκριση όχι μόνο με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά και με τον Δήμο Θερμαϊκού της προηγούμενης διοίκησης.

Διαβάστε:

“Ο Δήμαρχος και η νέα Διοίκηση του Δήμου όχι μόνο δεν απαξίωσε τις υπηρεσίες αλλά τις αναβάθμισε, προσλαμβάνοντας 80 εργαζόμενους μέσω ΟΑΕΔ πληρώνοντας τους από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο με περισσότερα από 2.500.000 ευρώ και προσλαμβάνοντας 21 ακόμη εργαζόμενους στην καθαριότητα αμοίβοντάς τους από τους πόρους του Δήμου.

Επίσης υπογράψαμε συμβάσεις και θα τα έχουμε σε λίγους μήνες από τώρα οχήματα (απορριμματοφόρα, φορτηγά, φορτηγάκια, εκσκαφείς κτλ) αξίας 1.500.000 ευρώ μέσω προγράμματος.

Όπως σας απέδειξα παραπάνω αυτή η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να υπηρετήσει τους δημότες χωρίς προκαταλήψεις ενισχύοντας όπου χρειάζεται τις υπηρεσίες του δήμου με μέσα και εργαζόμενους και με εξωτερικούς αναδόχους.

Είμαστε η διοίκηση που μείωσε τα τέλη 23% και παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή όχι μόνο απαξίωσε τις υπηρεσίες, όχι μόνο είχε εργολάβους αλλά κατάφερε να μας έχει σκουπιδότοπο και να μην ντρέπονται”

Αφήστε μια απάντηση