Στην εκδήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα ο Γιώργος Τσαμασλής

Στην εκδήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα ο Γιώργος Τσαμασλής

Παρών στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, ήταν ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής.

Στην αποψινή ομιλία του ο κ. Ζέρβας έθεσε το δικό του πλαίσιο αναφορικά με τις στηρίξεις των κομμάτων στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές κάλπες: «Με ρωτούν πολλοί εάν θέλω να έχω σε αυτήν την προσπάθεια τη στήριξη των κομμάτων. Απαντώ ευθέως: Κάθε στήριξη είναι καλοδεχούμενη. Πρώτα, όμως, θέλω να έχω τη στήριξη των συμπολιτών μου. Γιατί η Αυτοδιοίκηση του 21ου αιώνα είναι υπόθεση των πολιτών», σημείωσε ο κ. Ζέρβας.

Ο Γιώργος Τσαμασλής είχε τη δυνατότητα να τα πεί στο περιθώριο της εκδήλωσης με αρκετά πολιτικά πρόσωπα που ήταν εκεί, όπως για παράδειγμα οι: Υφυπουργός Εσωτερικών τομέα Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, οι βουλευτές Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κουβέλας, Θόδωρος Καράογλου, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος, Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος, Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, πλήθος στελεχών πού προέρχονται από τον χώρο της αυτοδιοίκησης και από τον χώρο του κυβερνώντος κόμματος.

Αφήστε μια απάντηση