Σολομωνίδης στο BestCity.gr: “Στο Αγγελοχώρι πάμε για την Α1!”

Σολομωνίδης στο BestCity.gr: “Στο Αγγελοχώρι πάμε για την Α1!”

Ο επιχειρηματίας, Παναγιώτης Σολομωνίδης, ανέλαβε εδώ και μερικά 24ωρα τις τύχες του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, βγάζοντας από το αδιέξοδο την ομάδα η οποία δύσκολα θα κατέβαινε στο πρωτάθλημα. Η έλευση Σολομωνίδη, διαφοροποιεί τα δεδομένα, καθώς πλέον ο Κεραυνός όχι μόνο θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, αλλά πάει και για την άνοδο, όπως τονίζει στις δηλώσεις που έκανε στο BestCity.gr, ο νέος ιδιοκτήτης:

“Ξεκινήσαμε την αναδιοργάνωση της ομάδας και πάμε γερά για την Α1 κατηγορία!”, λέει αρχικά γεμάτος αυτοπεποίθηση και συνεχίζει: “Ηδη έχω βάλει άνθρωπο στο γήπεδο, προκειμένου να γίνει χαλί το χορτάρι και να μπορεί η ομάδα να παίζει έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, τρέχουμε το κομμάτι των μεταγραφών σε συνεργασία με τον προπονητή μας, τον Νίκο Παρούτογλου. Ηρθε ο πρώτος παίκτης, ο Γιουλδούρης, γνώστης της κατηγορίας και είμαστε σε συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές, ώστε να ενισχυθεί πάρα πολύ η ομάδα. Δεν βιαζόμαστε στις μεταγραφές, γιατί θέλουμε να κάνουμε καλές επιλογές”.

Τι ήταν αυτό όμως που έκανε τον Παναγιώτη Σολομωνίδη να αναλάβει τον Κεραυνό; “Κατ΄ αρχήν μου αρέσει πάρα πολύ η περιοχή του Αγγελοχωρίου. Μετά είναι οι άνθρωποι που συνάντησα και με παρότρυναν να αναλάβω. Ολοι τους πολύ καλά παιδιά, με αγάπη για την ομάδα και τον τόπο, όπως για παράδειγμα ο Κώστας ο Παζαρόπουλος”.

Πρώτο ραντεβού για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα, οπότε ξεκινά και επίσημα η εποχή Σολομωνίδη στην ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση