ΣΗΜΕΡΑ: Αποστολές σε Ξάνθη και Πτολεμαϊδα για Ποσειδώνα και Κεραυνό

ΣΗΜΕΡΑ: Αποστολές σε Ξάνθη και Πτολεμαϊδα για Ποσειδώνα και Κεραυνό

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα στη Γ΄ Εθνική, με τους δύο εκπροσώπους μας στην κατηγορία να αγωνίζονται εκτός έδρας. Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας πάει στην Ξάνθη και ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου στην Πτολεμαϊδα.

Πιο αναλυτικά:

ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ, αντιμετωπίζει ο Ποσειδώνας στην Ξάνθη. Δύσκολη και μακρινή έξοδος για την κυανόλευκη ομάδα η οποία όμως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μια… ανάσα από την κορυφή! Ο Αγγελος Ζαζόπουλος, θα παρατάξει την ομάδα του μόνο για τη νίκη η οποία, εάν έρθει, θα οδηγήσει τον Ποσειδώνα ακόμα πιο ψηλά.

ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, θα πάει ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου για να αγωνιστεί κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα. Μετά τη νίκη με τον Πιερικό στην Κατερίνη (0-1), ο “Αγιαξ” θα παραταχθεί με ατού την καλή ψυχολογία από την πρόσφατη επιτυχία, αλλά κυρίως τις τελευταίες ελπιδοφόρες εμφανίσεις.
Ο Κώστας Γαλτσίδης, δεν υπολογίζει ξανά στους τραυματίες Μετάι, Σπ. Νικολίτσα και Μουρατίδη, με τους 19 της πρόσφατης αποστολής να είναι ξανά οι διαθέσιμοι και έναν… αστερίσκο να αφορά στον Βασίλη Φράγκο, αφού τηρείται στάση αναμονής, την τελευταία στιγμή, για να διαπιστωθεί αν εκδοθεί το δελτίο του.

*Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι

Αφήστε μια απάντηση