Προφυλακίστηκαν οι δύο ληστές της μάντρας στη Μηχανιώνα

Προφυλακίστηκαν οι δύο ληστές της μάντρας στη Μηχανιώνα

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι δυο κατηγορούμενοι για την ένοπλη ληστεία, που πραγματοποιήθηκε πριν περίπου ένα μήνα σε επιχείρηση, στη Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για ένα 47χρονο από τη Γεωργία και έναν Έλληνα, ηλικίας 40 ετών, οι οποίοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδουν οι διωκτικές αρχές.

Δεν έπεισαν όμως την ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα προφυλακίστηκαν. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο άνδρες, στα μέσα Μαρτίου, έκλεψαν όχημα από την περιοχή της Πυλαίας, το οποίο χρησιμοποίησαν περίπου ένα μήνα μετά, προκειμένου να προσεγγίσουν τον στόχο τους.

Με καλυμμένα χαρακτηριστικά των προσώπων τους , μετέβησαν σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Μηχανιώνας, όπου με απειλή όπλου και μαχαιριού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, από την κατοχή του οποίου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ύψους -σύμφωνα με πληροφορίες- 20.000 ευρώ.

Στη συνέχεια και προκειμένου να διαφύγουν ανενόχλητοι, πέταξαν σε διάφορα σημεία της αυλής της επιχείρησης τα κινητά τηλέφωνα του επιχειρηματία και το κλειδί του αυτοκινήτου του.

Πηγή: grtimes.gr

Αφήστε μια απάντηση