Προσωπική επιτυχία Κούτουκα: 1.000.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου μας!

Προσωπική επιτυχία Κούτουκα: 1.000.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου μας!

Μία μεγάλη δικαστική επιτυχία που φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Κώστα Κούτουκα σημειώθηκε σήμερα και αφορά καταβολή 1 εκατομμυρίου ευρώ στα ταμεία του Δήμου Θερμαϊκού, όντας δικαιωμένος από ζήτημα του πρώην Δήμου Μηχανιώνας. Ενα θέμα που το κυνήγησε προσωπικά ο κ. Κούτουκας με αυτό το αποτέλεσμα.

“Η μεγάλη δικαστική επιτυχία με τη νίκη του δήμου μας, έναντι της Εθνικής Τράπεζας, συνεχίζεται με την καταβολή πλέον του 1.000.000 ευρώ στο ταμείο του δήμου μας.

Η επιτυχία του δικηγορικού γραφείου Παντελής Χαλβατζάκης συνεχίζεται με την απόφαση της τράπεζας να ζητήσει από τους νομικούς εκπροσώπους μας, να καταβάλουν τα χρήματα με τους τόκους τώρα, προκειμένου αν χάσουν την έφεση την οποία κατέθεσαν, να μη χρεώνονται επιπλέον τόκους.

Είμαστε περήφανοι ως διοίκηση και εγώ προσωπικά ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, που συμβάλαμε τα μέγιστα προκειμένου να αποκατασταθεί μια ζημιά (από υπεξαίρεση) του πρώην δήμου Μηχανιώνας. Σε λίγες ημέρες θα πιστωθούν στα ταμεία του δήμου περισσότερα από 1.000.000 ευρώ προκειμένου να γίνουν έργο στους δημότες το επόμενο χρονικό διάστημα”, ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση ο αντιδήμαρχος Οικονομικών.