ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς ρεύμα αύριο το Αγγελοχώρι

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς ρεύμα αύριο το Αγγελοχώρι

Από τις 7:30 το πρωί εώς τις 3 το μεσημέρι το Αγγελοχώρι δεν θα έχει αύριο ρεύμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση και πάρτε τα μέτρα σας οι κάτοικοι του χωριού:

“Σας γνωρίζουμε ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11/2022 έχει προγραμματισθεί Διακοπή Ρεύματος , στη Δ.Ε. Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – Τ.Κ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ

Συγκεκριμένα από τις 07.30΄έως 09.30΄ οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της Επαρχιακής Οδού ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ – ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ,
από τη διασταύρωση (αντλιοστάσιο ΕΥΑΘ) έως τις ΑΛΥΚΕΣ, συμπεριλαμβανομένης της Τ.Κ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ καθώς και όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οικισμοί ΕΚΑΛΗ, ΒΡΑΧΙΑ, ΑΝΩ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ κ.α.

Καθώς επίσης και :
Από τις 07.30΄έως 15.00΄ οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της Επαρχιακής Οδού ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ – ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, από τη διασταύρωση (αντλιοστάσιο ΕΥΑΘ) έως την οδό ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ συμπεριλαμβανομένων και όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οικισμοί ΕΚΑΛΗ, ΒΡΑΧΙΑ, ΑΝΩ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ κ.α.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών.
Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν”.

Αφήστε μια απάντηση