Προσθήκη με άρωμα Superleague 2 για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου!

Προσθήκη με άρωμα Superleague 2 για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου!

Εναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια χρόνια στη Superleague 2 με τον Απόλλωνα Πόντου, απέκτησε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του “Αγιαξ”:

“Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Φράγκο, που φέρνει αύρα επαγγελματικών κατηγοριών.

Ο 21χρονος Καλαμαριώτης μεσοεπιθετικός, που μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις σε άκρα και άξονα, αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στον Απόλλωνα Πόντου, έχοντας ενεργό ρόλο σε Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ (επαγγελματίας από τον Γενάρη του 2020).

Συνολικά με τα κοκκινόμαυρα είχε 55 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα (37 παρουσίες και 2 τέρματα στη Σούπερ Λιγκ 2, 18 εμφανίσεις στη Φούτμπολ Λιγκ), αλλά και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Φράγκος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα, ενώ πρόσφατα απασχόλησε αρκετές ομάδες και μεγαλύτερης κατηγορίας, με την διοίκηση του Παναγιώτη Σολομωνίδη να κερδίζει τη “μάχη” για την απόκτησή του.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην “οικογένεια” του Κεραυνού Αγγελοχωρίου και ευχόμαστε επιτυχίες και πάνω απ’ όλα να είναι υγιής”.

Αφήστε μια απάντηση