Προς επιστροφή στις διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Προς επιστροφή στις διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Ολα δείχνουν πως έφτασε η ώρα για να επιστρέψουν οι δημοτικοί σύμβουλοι στα έδρανά τους. Μετά από μια μακρά και παρατεταμένη περίοδο τηλεσυνεδριάσεων (λόγω πανδημίας), η απόφαση για επιστροφή στις δια ζώσης συνεδριάσεις είναι σχεδόν ειλημμένη, ακόμα και από το προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο!

Κάτι τέτοιο υπαγορεύεται και από τις πρακτικές των άλλων Δήμων οι περισσότεροι εκ των οποίων είτε έχουν ήδη επιστρέψει στα φυσικά έδρανα, είτε ετοιμάζονται να το πράξουν. Το ίδιο θα συμβεί και στον Δήμο Θερμαϊκού. Ενα επιπλέον ενθαρρυντικό σημάδι είναι και το ότι ο αριθμός των ανεμβολίαστων δημοτικών συμβούλων έχει πέσει στους τέσσερις, επομένως υπάρχει μια σταθερή “μαγιά” 29 ανθρώπων οι οποίοι δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα συμμετοχής.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ο άνθρωπος που προορίζεται για νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι φανατικός αντιεμβολιαστής!!! Και το ερώτημα που προκύπτει, βεβαίως, είναι από που θα προεδρεύει; Εκτός αν υπάρξει μια διαδικασία rapid test, το οποίο θα προσκομίζει πριν μπει στην αίθουσα. Είναι ένα θέμα το οποίο θα δούμε πως θα εξελιχθεί…

Αφήστε μια απάντηση