“Ποδοσφαιρικό Βήμα” στους νεαρούς δίνει ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου

“Ποδοσφαιρικό Βήμα” στους νεαρούς δίνει ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Την πρώτη του παρουσία στις εθνικές κατηγορίες “έγραψε” με τη φανέλα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, την Κυριακή στους Νέους Επιβάτες, κόντρα στον Εδεσσαϊκό, ο Αριστοτέλης Δαβής.

Ο μόνος από τους 16 παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει στα δυο πρώτα ματς πρωταθλήματος ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης και δεν είχε ήδη επίσημη συμμετοχή από Γ΄ Εθνική και… πάνω (εξαιρουμένου του Τελιέ, που ήρθε από τη Γαλλία και παίζει πρώτη φορά στην Ελλάδα).

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός (γεννηθείς το 2002, “δεκάρι” και εξτρέμ) αγωνίστηκε περίπου 20 λεπτά στην ισοπαλία 1-1, χάνοντας μάλιστα και μια ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ και τυγχάνοντας της έμπρακτης εμπιστοσύνης του προπονητή του σε μια κρίσιμη συγκυρία του ματς.

Εκτός από τις βαθμολογικές διακρίσεις, είναι γνωστή η μέριμνα του Κεραυνού για τη σταδιακή ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες του, αλλά και… γενικότερα, νέων “ηρώων” στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, με έμπρακτα εφόδια για μεγαλύτερη καριέρα.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο Δαβής, που ήρθε τον Αύγουστο στο Αγγελοχώρι, προερχόμενος από μια διετία σε αναπτυξιακά τμήματα και συγκεκριμένα στην Κ19 της Λαμίας, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Μπέμπηδες και Μαραθώνα Καλαμαριάς.

Ο νεαρός, πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία, δείχνει το δρόμο και σε άλλους νεαρούς του ρόστερ, τουλάχιστον 4, που δεν έχουν παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική και περιμένουν τη δική τους σειρά τις επόμενες αγωνιστικές, όταν τους κρίνει έτοιμους το τεχνικό επιτελείο, με τον Κώστα Γαλτσίδη να φροντίζει διαρκώς για την αγωνιστική “κατεργασία” και βελτίωσή τους.

“ΔΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ”

Μιλώντας στα social media του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, ο Αριστοτέλης Δαβής ανέφερε: “Είμαι αρκετά χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο στη Γ΄ Εθνική, το περίμενα καιρό.

Εύχομαι να έρθουν και άλλα παιχνίδια, θα ήθελα βέβαια η πρώτη μου παρουσία να συνοδευτεί με νίκη.

Θεωρώ πως ήταν ένα ματς δικό μας με τον Εδεσσαϊκό, καθώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να προηγηθούμε.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του ματς. Τελικά με γκολ στις καθυστερήσεις πήραμε έστω το βαθμό, ένα αποτέλεσμα που δε μας ευχαριστεί.

Συνεχίζουμε και κρατάμε την επιμονή, δε τα παρατήσαμε ποτέ μέχρι το τέλος.

Μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Δωτιέα Αγιάς, όπως όλα στη Γ΄ Εθνική, δεν υπάρχει κανένα εύκολο.

Μόνος στόχος μας είναι η νίκη, όπως πάντα, άσχετα με αντιπάλους και έδρες.

Φετινός στόχος του Κεραυνού Αγγελοχωρίου είναι να πλασαριστούμε όσο γίνεται ψηλότερα και αυτό θα έρθει μέσα από δουλειά και καλές εμφανίσεις. Είμαστε νέα ομάδα, που απέκτησε γρήγορα ενότητα.

Είμαστε δυνατοί και ατού είναι το παραγωγικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο, βγάζουμε αρκετές φάσεις σε κάθε αγώνα.

Ευελπιστούμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας, θέλουμε να τους φέρουμε στο γήπεδο μέσα από καλό ποδόσφαιρο και επιτυχίες.

Προσωπικός στόχος είναι να αναδειχτώ σε αυτή την ομάδα και σε αυτή την κατηγορία και να υπάρξει μέλλον και μετά τη Γ΄ Εθνική, μια ανοδική πορεία”.

Αφήστε μια απάντηση