ΠΚΜ: Νέος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ο Κώστας Γιουτίκας-Νέο ΔΣ στο Κέντρο Πολιτισμού με Παπασωτηρίου

ΠΚΜ: Νέος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ο Κώστας Γιουτίκας-Νέο ΔΣ στο Κέντρο Πολιτισμού με Παπασωτηρίου

Πλήρης επιβεβαίωση της ειδησεογραφίας του BestCity.gr, καθώς ο Κώστας Γιουτίκας αναβαθμίστηκε.

Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε αποδεκτή την παραίτηση της κ. Πατουλίδου από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, λόγω της υποψηφιότητάς της στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και όρισε στη θέση της τον μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

«Από σήμερα η Θεσσαλονίκη έχει νέο αντιπεριφερειάρχη τον Κώστα Γιουτίκα, μετά την παραίτηση της Βούλας Πατουλίδου, στην οποία εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στον αγώνα της να εκλεγεί ευρωβουλευτής. Η Βούλα Πατουλίδου υπηρέτησε την αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης με απαράμιλλη αφοσίωση, με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, με σκληρή δουλειά, αλλά πάνω από όλα με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα. Συνεπής στον κοινό στόχο μας να κάνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας διαρκώς καλύτερη και να πάμε τον τόπο μας μπροστά, η Βούλα είναι, εκτός από μια πολύτιμη συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια, υπόδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης, παράδειγμα πολιτικού προς μίμηση και μοναδική φίλη, που αφήνει το δικό της αποτύπωμα στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Την παρακαταθήκη της θα συνεχίσει ο Κώστας Γιουτίκας, επίσης στενός συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Κώστας έχει αποδείξει την αξία του στους τομείς ευθύνης που του ανατέθηκαν από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση της Περιφέρειας, παράγοντας σπουδαίο έργο, ειδικά στον κρίσιμο κι ευαίσθητο τομέα της Ανάπτυξης και του Περιβάλλοντος, δυο από τις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου που υλοποιούμε για την Κεντρική Μακεδονία. Συνεχίζουμε με όραμα, με δουλειά, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα να χτίζουμε κάθε μέρα, με κάθε μας πράξη, τη Μακεδονία του 2030, μια Περιφέρεια στην οποία αξίζει να ζεις και να δημιουργείς», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Νέος αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ορίστηκε με απόφαση του περιφερειάρχη ο αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού Στάθης Αβραμίδης.

Στο μεταξύ συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο οποίο συμμετέχει ο γνωστός σε όλους μας, Χρήστος Παπασωτηρίου και το οποιίο είναι το εξής:

Άννα Μυκωνίου, Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια

Αθανάσιος Μιχαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος

Δημήτρης Φίστας, Αντιπρόεδρος

Χρήστος Παπασωτηρίου, Μέλος

Δημήτρης Γκογκίδης, Μέλος

Ελευθερία Τέτουλα, Μέλος

Θέμιδα Βελένη, Μέλος

Μαρία Ασανιώτου, Μέλος

Λουΐζα Αυγίτα, Μέλος.