Περιφερειακός Αγγελοχωρίου-Μηχανιώνας: Σκουπίδια παντού…” Ολος ο τόπος μια χωματερή”…

Περιφερειακός Αγγελοχωρίου-Μηχανιώνας: Σκουπίδια παντού…” Ολος ο τόπος μια χωματερή”…

Χωρίς περαιτέρω σχόλια η προ ολίγου ανάρτηση του Ευάγγελου Μίχου μέσα από το “save your hood thermaikos”, στο facebook. Για να μη λένε κάποιοι ότι τα βγάζουμε από τ μυαλό μας…

“Αυτές οι ατομικές δράσεις είναι τελικά και λυτρωτικές.

Περιφερειακός δρόμος Αγγελοχωρίου, νέας Μηχανιώνας

Συναντάς έναν κάδο δίχως καπάκι, και διαπιστώνεις πως όλος ο τόπος γύρω του είναι μια χωματερή. Στην απέναντι περίφραξη, έχει γίνει του Κουτρούλη ο γάμος. 100 λίτρα δίχως να αγγίξω τον φράχτη.
Στον επόμενο κάδο, μπροστά στο γυμναστήριο Αινείας, ο αέρας έχει ρίξει τον κάδο ανακύκλωσης και έχουν σκορπίσει στο απέναντι χωράφι. Άλλη μια στάση. Αλλά 100 λίτρα.

Λίγο πιο κάτω, στρίβει ο δρόμος για τον βιολογικό και στις παρυφές του δρόμου γεμάτο πλαστικά θερμοκηπίου, κομμάτια από προφυλακτήρες από παλιότερα ατυχήματα, και τα γνωστά από καφέδες, νερά κτλπ.. Αλλά 100 λίτρα
Πας στην ακτή να πάρεις μια ανάσα, στο Σπίτι του Φύλακα, ο χώρος που χρησιμοποιείται για πάρκιν, είναι γεμάτος πλαστικά, σακούλες, φελιζολ, μωρομαντηλα. Αλλά 200 λίτρα. Στην ακτή μέχρι να φτάσεις στο Σπίτι, να μην μαζέψεις και ότι έβγαλε το κύμα; Άλλες τρεις σακούλες 200 λίτρα.

Μούσκεμα στον ιδρώτα, φυσά παίρνεις μια τζούρα ομορφιά και γρήγορα για το σπίτι μην την αρπάξεις.
Ωραία που είναι σαν περνάς και τα βλέπεις καθαρά!

Μπορείς να κοιμηθείς με όμορφα όνειρα…”

Αφήστε μια απάντηση