“Παρέλυσε” η Θεσσαλονίκη -Μεγαλειώδης σε όγκο η διαδήλωση για τους νεκρούς των Τεμπών (ΒΙΝΤΕΟ)

“Παρέλυσε” η Θεσσαλονίκη -Μεγαλειώδης σε όγκο η διαδήλωση για τους νεκρούς των Τεμπών (ΒΙΝΤΕΟ)

“Παρέλυσε” η Θεσσαλονίκη, καθώς χιλιάδες διαδηλωτές βροντοφώναξαν για την πολύνεκρη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και τη σιδηροδρομική τραγωδία: «Το έγκλημα δε θα ξεχαστεί».

Οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις σ’ όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, ογκώδεις και δυναμικές, συγκεντρώνοντας χιλιάδες πολιτών όλων των ηλικιών, πέρασαν μηνύματα για την απόδοση ευθυνών της Εθνικής τραγωδίας και τη λήψη όλων των μέτρων για να μη ζήσει ξανά η χώρα ανάλογες στιγμές.

Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη ήταν η φράση «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί», με τους διαδηλωτές να ζητούν απόδοση ευθυνών της πολύνεκρης φονικής σύγκρουσης των τρένων και ασφαλείς μεταφορές.

Στην ογκώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν από το πρωί εργατικά σωματεία, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες, συνταξιούχοι, διανομείς και μαθητές στην Πλατεία Αριστοτέλους επί της οδού Εγνατίας η οποία παρέμεινε κλειστή στα δύο της ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και το Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης.

Πηγή βίντεο και φωτό: mynews.gr

Αφήστε μια απάντηση