Πάμε μπάλα με τρεις ματσάρες σήμερα σε Μηχανιώνα, Ν. Επιβάτες και Περαία!-Βόλεϊ στο ΚΑΠΠΑ: Περσέας-Καλαμάτα 80

Πάμε μπάλα με τρεις ματσάρες σήμερα σε Μηχανιώνα, Ν. Επιβάτες και Περαία!-Βόλεϊ στο ΚΑΠΠΑ: Περσέας-Καλαμάτα 80

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία μεγάλα ματς φιλοξενεί σήμερα ο Δήμος μας, ευρισκόμενος στο ποδοσφαιρικό επίκεντρο του Σαββάτου!

ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο Ποσειδώνας φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Καμπανιακό ο οποίος ναι μεν παρουσιάζεται δυνατός, αλλά δεν είναι ανίκητος. Το στίγμα της αναμέτρησης δίνει ο Γιάννης Γκέσιος: ” Είναι ενα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Από την πλευρά μας εμείς δουλέψαμε γι’αυτό το ματς με τον προπονητή μας όλη την εβδομάδα ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι να μπούμε και να κερδίσουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει όπως κάθε παιχνίδι και υπόσχομαι ότι θα δώσουμε ότι έχουμε για να κερδίσουμε και να τους κάνουμε χαρούμενους” (Ωρα έναρξης 15:00)

ΣΤΟΥΣ Ν. ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, υποδέχεται τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου. Η προετοιμασία του “Αγιαξ”, ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Kώστα Γαλτσίδη να έχει τους εξής στη διάθεσή του: Παπαδόπουλο, Γκάκο, Ιωσηφίδη, Πολυζά, Νικολαϊδη, Μουρατίδη, Κόμνο, Φροσύνη, Μετάι, Σολομωνίδη, Συμεωνίδη, Αλεξόπουλο, Λιάπη, Δαβή, Πορτοκαλά, Γ. Νικολίτσα, Σπ. Νικολίτσα, Θεοδωρίδη, Κατσιάκη και Μεληκιώτη. Με νίκη μπορεί να επιστρέψει στη δεύτερη θέση. Το ματς θα έχει απ΄ ευθείας τηλεοπτική κάλυψη από το insport.gr (Ωρα έναρξης 15:00)

ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ, έχουμε τοπικό ντέρμπι για την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ. Ο Αχιλλέας υποδέχεται την “συντοπίτισσα” Νίκη Μεσημερίου και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο! 8 βαθμούς έχει ο Αχιλλέας, 11 η Νίκη…(Ωρα έναρξης 15:00)

ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ, τεράστιο παιχνίδι στο ΚΑΠΠΑ με τον Περσέα να υποδέχεται την πρώτη της Pre League Καλαμάτα 80. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους “πορτοκαλί” και στήριξη από τον κόσμο της Περαίας (Ωρα έναρξης 18:00)

Αφήστε μια απάντηση