Ο Γιώργος Αμανατίδης φεύγει με ψηλά το κεφάλι από τον Μακεδονικό

Ο Γιώργος Αμανατίδης φεύγει με ψηλά το κεφάλι από τον Μακεδονικό

Ενα δικό μας παιδί, εδώ από τον Δήμο Θερμαϊκού, ο πετυχημένος προπονητής, Γιώργος Αμανατίδης, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Μακεδονικό στον οποίο δούλεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με ξεχωριστή επιτυχία. Η περυσινή άνοδος της ομάδας της Νεάπολης, μετά από 32 χρόνια στη Β΄ Εθνική, αποτελεί δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του.

Ομως το πλήρωμα του χρόνου και της αποχώρησης ήρθε…

Μαζί με τον συνεργάτη του, Βαγγέλη Κόντο (επίσης δικό μας παιδί από την Επανομή) εξέδωσαν αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση:

“Μετά από 20 μήνες , ήρθε η ώρα της λύσης της συνεργασίας μας με την ομάδα του Μακεδονικού.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παύλο Ανδρώνη καθώς και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Παυλάκο για την εμπιστοσύνη τους.

Επίσης, όλο το προσωπικό, τους συνεργάτες, αλλά και τους φίλους – φιλάθλους της ομάδας , για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους στο έργο μας.

Μα πάνω απ’ όλα οφείλουμε ένα μεγάλο “ ευχαριστώ “ σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, καταφέραμε όλοι μαζί, να οδηγήσουμε την ομάδα του Μακεδονικού – μετά από 32 ολόκληρα χρόνια – στα σαλόνια της Super League 2.

Κατά την φετινή αγωνιστική χρονιά η ομάδα αν και “ νεοφώτιστη” έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει – με την αγωνιστική της παρουσία – τον σεβασμό των αντιπάλων, και να βρίσκεται εντός στόχου.

Ευχόμαστε ολόψυχα την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας , την οποία και θεωρούμε “ δεδομένη” .

Καλή συνέχεια …….

Αμανατίδης Γιώργος
Κόντος Βαγγέλης”.

Αφήστε μια απάντηση