Ναυτικός Ομιλος Ακτής Θερμαϊκού: ” Συνεχίσαμε μια παράδοση 27 ετών”

Ναυτικός Ομιλος Ακτής Θερμαϊκού: ” Συνεχίσαμε μια παράδοση 27 ετών”

Το ιστιοπλοϊκό “Κύπελλο Θερμαϊκού” ολοκληρώθηκε με ξεχωριστή επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο στη θάλασσα της Περαίας και ο διοργανωτής Ναυτικός Ομιλος Ακτής Θερμαϊκού, εξέδωσε συνοπτικό δελτίο τύπου.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Το «18ο open ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 2022», πραγματοποιήθηκε από τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΚΤΗΣ ΘΕΡΝΜΑΪΚΟΥ, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Θερμαϊκού, Αφιερωμένο στην μνήμη του Στράτου Κοσμόγλου διεθνώς διακεκριμένου αθλητή μας και στη γενέθλια μέρα της Περαίας, συνεχίζοντας μια παράδοση 27 χρόνων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε για την εξαιρετική προσπάθεια όλων των αθλητών που συμμετείχαν σε όλες τις κατηγορίες σκαφών από τα μονού πληρώματος optimist και laser 4 και laser 6 έως και τα διπλού πληρώματος 420, γιατί με την συμμετοχή τους ανεξαρτήτως κατάταξης κέρδισαν μια μοναδική εμπειρία ευγενούς συναγωνισμού και άθλησης στην υπέροχη θάλασσα του Θερμαϊκού.

71 Αθλητές από 8 έως 22 ετών,
66 αγωνιστικά σκάφη,
9 Ναυτικοί όμιλοι,
1 σκάφος ανοιχτής θάλασσας (σκάφος επιτροπής),
10 σκάφη διαιτησίας και ασφαλείας,
3μελή επιτροπή αγώνων με επικεφαλή τον κύριο Παυλίδη Γιάννη και την γραμματειακή υποστήριξη,
3μελή επιτροπή ενστάσεων με επικεφαλή την κυρία Δεληγίαννη Νικολέτα.

Τις Πρώτες Βοήθειες και την ασφάλεια υγείας των αθλητών και συντελεστών της διοργάνωσης μας, διασφάλισαν η «Εθελοντική Ομάδα Δήμου Θερμαϊκού ΕΘΟΠΑΚ», ο γιατρός του ομίλου μας κ. Κωνσταντίνος Κουτσομητελής και η νοσηλεύτρια κ. Σοφία Αντώνογλου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους προπονητές, όλων των ναυτικών ομίλων, που στήριξαν ουσιαστικά, με την ολοήμερη παρουσία τους μέσα στη θάλασσα, την ασφάλεια των αθλητών και την διοργάνωση αυτού του εξαιρετικού ιστιοπλοϊκού αγώνα.
Με την παρουσία τους την τελετή λήξης τίμησαν ο κύριος Δήμαρχος του Δήμου Θερμαϊκού κύριος Γεώργιος Τσαμασλής, ο κύριος Παναγιώτης Τροκάνας μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και τέως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Περάιας κυρία Άννη Βουλγαράκη και το μέλος του κύριος Αντώνης Βογιατζής, ο πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ και τέως πρόεδρος του ναυτικού ομίλου κύριος Κωνσταντίνος Πριμεράκης.

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στη Βόρεια Ελλάδα κύριος Σμέης Δημήτρης, πρόεδροι και εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων, αθλητές των ναυτικών ομίλων του Θερμαϊκού κόλπου και της Βόρειας Ελλάδος, εκπρόσωποι και φίλοι των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του δήμου Θερμαϊκού.

Οι αθλητές του ομίλου μας κέρδισαν ένα αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους!!!
Ο Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού, με 27 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ναυταθλητικό χώρο, συνεχίζει και φέτος το χειμώνα τις αθλητικές του δραστηριότητες.

Είναι ενεργό μέλος της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας και της ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Οι άνθρωποί του, με την αγάπη τους για την θάλασσα και τον αθλητισμό, προάγουν τις ναυταθλητικές αξίες και συμβάλλουν στην διάδοση των αθλημάτων νερού και στην προστασία του περιβάλλοντος. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός άλλωστε είναι μέσα στη ζωή μας.
Αυτή τη στιγμή στον όμιλο μας καλλιεργούμε τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και του SUP με παιδικά τμήματα ανάπτυξης, εφηβικά αγωνιστικά τμήματα και τμήματα ενήλικων καθημερινής εκγύμνασης.

Στόχος μας ως Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού είναι να αναδείξουμε αυτά τα αθλήματα παράλληλα με την περιοχή μας. Η θαλάσσια περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού στο παραλιακό μέτωπο της Περαίας, Νέων Επιβατών και Αγίας Τριάδας προσφέρει ιδανικές συνθήκες και απαραίτητες φυσικές υποδομές για καθημερινές προπονήσεις ανηλίκων, εκγύμναση ενηλίκων, και αποτελεί σημείο συνάντησης αθλητών υψηλού επιπέδου, για την προπόνηση τους και την προετοιμασία τους, καθιστώντας το Δήμο μας ως κορυφαίο προορισμό αθλητικού τουρισμού”.

Αφήστε μια απάντηση