Μόνος πρώτος ο Ποσειδώνας, πέρασε και από την Αγκαθιά με 0-2 (ΒΙΝΤΕΟ)!!!

Μόνος πρώτος ο Ποσειδώνας, πέρασε και από την Αγκαθιά με 0-2 (ΒΙΝΤΕΟ)!!!

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ποσειδώνας, μέσα στην Αγκαθιά, επί της τοπικής Νίκης με 0-2, μια επικράτηση που αποκτά τεράστια σημασία από τη στιγμή που ο Αγροτικός Αστέρας “σκόνταψε” στον Εύοσμο με τη Θύέλλα Σαρακηνών (1-1). Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η ομάδα της Μηχανιώνας να βρίσκεται τούτη την ωρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, μόνος της με 21 βαθμούς! Και έρχεται την Τετάρτη του Πάσχα το ματς “όλα τα λεφτά” κόντρα στον Αστέρα, στη Μηχανιώνα, στο οποίο με νίκη οι κυανολευκοι μπορούν να… “σκοτώσουν” τον Αγροτικό και να αποκτήσουν ξεκάθαρο πρωτιάς στο πρωτάθλημα!

Σε ότι αφορά την επικράτηση στην Αγκαθιά, ο Ποσειδώνας άνοιξε το σκορ στο 21΄ με τον Λαγόνδο και έγραψε το 0-2 με πέναλτι του Ξανθόπουλου στο 87΄.

Ο διαιτητής Αναστασόπουλος διέκοψε την αναμέτρηση λίγο μετά τον καταλογισμό του πέναλτι, καθότι άνθρωποι των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι… Ο ρέφερι από τη Χαλκιδική πήρε τους δύο βοηθούς του και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, για να επιστρέψει αρκετά λεπτά, ώστε να ολοκληρώσει το ματς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Εθνικός Γιαννιτσών 2-0

Αγροτικός Αστέρας – Θύελλα Σαρακηνών 1-1

Αναγέννηση Πλαγιάς – Αετός Βαρβάρας 4-1

Νίκη Αγκαθιάς – Ποσειδώνας Μηχανιώνας 0-2

Εδεσσαϊκός – ΠΟ Νέας Καλλικράτειας 0-4

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Θερμαϊκός Θέρμης 0-1

Μεγάλη Πέμπτη 29/4

Μ. Αλεξ. Τρικάλων – ΠΑΟ Κουφαλίων

Ρεπό : Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δείτε σε βίντεο τη σημερινή νικηφόρα μάχη του Ποσειδώνα στην Αγκαθιά:

Αφήστε μια απάντηση