Κόντρα στον Αμανατίδη ο Ποσειδώνας-Στην Τριανδρία η Αναγέννηση, ντέρμπι στο Μεσημέρι, πρεμιέρα για τον Αχιλλέα

Κόντρα στον Αμανατίδη ο Ποσειδώνας-Στην Τριανδρία η Αναγέννηση, ντέρμπι στο Μεσημέρι, πρεμιέρα για τον Αχιλλέα

Τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Γιώργο Αμανατίδη, θα βρει μπροστά του σήμερα ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας. Η κόντρα με τον επί τριετία τεχνικό της ομάδας έρχεται νωρίς, μόλις στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής η αυλαία της οποίας ανοίγει σήμερα με αυτό το ματς.

Ο Ποσειδώνας, με καλή ψυχολογία, μετά το 3-0, επί της Λευκίμμης, θέλει να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, όμως εχει απέναντί του σήμερα μια πολύ καλύτερη ομάδα, αυτή του Μακεδονικού. Εχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Κάλφα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 15:00.

Μία ώρα αργότερα, στις 16:00, στο γήπεδο της Τριανδρίας, η Αναγέννηση Επανομής θα ψάξει ότι και ο Ποσειδώνας, τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Παύλου Μελά. Το ματς της Αναγέννησης γίνεται στο πλαίσιο της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τοπικό ντέρμπι έχουμε στο Μεσημέρι, για την Α΄ κατηγορία, με τη Νίκη να υποδέχεται τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, στις 16:00, σ΄ ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές και οργανωμένες ομάδες.

Τέλος, στην Περαία, επίσης στις 16:00, ο χιλιοταλαιπωρημένος Αχιλλέας κάνει πρεμιέρα στη Β΄ κατηγορία, υποδεχόμενος τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου. Βέβαια, για να φτάσει στο σημείο να συμβαίνει αυτό σήμερα (να κατεβαίνει δηλαδή στο πρωτάθλημα) πέρασ από σαράντα κύματα. Καλή αρχή, λοιπόν…

Αφήστε μια απάντηση