Καλός καιρός και 30άρια από το Σάββατο!

Καλός καιρός και 30άρια από το Σάββατο!

Η πρόβλεψη του Μιχάλη Σιούτα:

Καλός καιρός, αίθριος σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση το απόγευμα τοπικές βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και πιθανόν λίγες τοπικές βροχές στα ορεινά της κεντρικής Ελλάδας. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια χώρα από 9 έως 28 βαθμούς, στη δυτική και κεντρική και νότια από 12 έως 29, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 14 έως 24, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με ανέμους Βοριάδες το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά, οι άνεμοι το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-6-2021

Καλός καιρός, αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση το απόγευμα πρόσκαιρη συννεφιά και λίγες βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά και στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και τη Θράκης. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-6-2021

Αίθριος καιρός σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση πρόσκαιρη συννεφιά και λίγες βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι Βοριάδες 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6-6-2021

Καλός καιρός, αίθριος σε όλη τη χώρα, εξαίρεση τα βόρεια ορεινά με λίγες τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί 3-4, στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα άνοδο.

Αφήστε μια απάντηση