“Καλπάζουν” Ποσειδών Μηχανιώνας και Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Προχώρησαν με νίκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Καλπάζουν” Ποσειδών Μηχανιώνας και Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Προχώρησαν με νίκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ποσειδών Μηχανιώνας επικράτησε με 0-2 του Θερμαϊκού Θέρμης και σκαρφάλωσε στην 4η θέση και στο -7 από την κορυφή. Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πέρασε από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα.

Το σκορ για τους “Ψαράδες” άνοιξε στο 18′ ο Μυλόπουλος, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πλάσαρε για το 0-1, έπειτα από έξυπνη πάσα του Ξανθόπουλου στην πλάτη της άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος ο Ποσειδώνας με το… καλημέρα έβαλε γερές βάσεις νίκης, καθώς μόλις στο 48′ ο Ξανθόπουλος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή και “σέρβιρε” ιδανικά στον Ξιφιλίνο, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά το δεύτερο γκολ τα πράγματα απλοποιήθηκαν και με σωστή διαχείριση o Ποσειδώνας κατέκτησε μία δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Αναλυτικά η σύνθεση του Ποσειδώνα:

Κυριακίδης, Πάστρας (82′ Τσακιρίδης), Τόσκος, Λαγόντζος, Δεληζάνος, Προύντσης, Τεμερτζόγλου (67′ Πάγκος), Κωστίκος (75′ Καλλίδης), Ξανθόπουλος, Μυλόπουλος (46′ Ξιφιλίνος), Γκέσιος (75′ Τραχανάς).

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το ματς της Θέρμης:

ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, παρ΄ ότι πήγε χωρίς προπονητή (χρέη εκτέλεσε ο Ευθύμης Σολομωνίδης) έδειξε πως δεν τον σταματά τίποτα! Επικράτησε με 0-1 επί του ιστορικού Ολυμπιακού και καλπάζει στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Το νικητήριο γκολ του “Αγιαξ” πέτυχε ο Αλβανός, Μουράτι.

Αφήστε μια απάντηση