Καιρός: Με φθινοπωρινές λιακάδες η νέα εβδομάδα

Καιρός: Με φθινοπωρινές λιακάδες η νέα εβδομάδα

Η πρόβλεψη για τον καιρό της εβδομάδας απο το συντοπίτη μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Καιρός: Καλός καιρός σχεδόν αίθριος σε όλη τη χώρα, εξαίρεση οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά, οι Κυκλάδες και η Κρήτη με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές κυρίως στην Κρήτη.

Άνεμοι: Βοριάδες στο Ιόνιο ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο μέτριοι και τοπικά ισχυροί έως θυελλώδεις 6-8 Μποφόρ.

Θερμοκρασίες: Στη βόρεια Ελλάδα από 5 έως 22, στη δυτική, κεντρική, νότια και στα νησιά από 12 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος, λίγες ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά στα βόρεια. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί μέτριοι στα ανατολικά ισχυροί έως θυελλώδεις 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σ’ όλη τη χώρα. Εξαίρεση η τοπική συννεφιά στην ανατολική και νότια χώρα και πιθανές λίγες βροχές στην Κρήτη. Οι Βοριάδες στο Ιόνιο ασθενείς έως μέτριοι 3-5, στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 22, στη δυτική, κεντρική και νότια και τα νησιά από 10 έως 25 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ

Καλός καιρός, αίθριος στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση με τοπική συννεφιά και πιθανές βροχές, η ανατολική Θεσσαλία, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά και η νότια Πελοπόννησος. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Ανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3-5 και στο Αιγαίο Βοριάδες μέτριοι έως ισχυροί 5 -7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 22, στη δυτική, κεντρική και νότια και τα νησιά από 10 έως 25 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση