Καιρός: Με ήπιες θερμοκρασίες την ημέρα και σχετική ψύχρα τη νύχτα θα κυλήσει η νέα εβδομάδα

Καιρός: Με ήπιες θερμοκρασίες την ημέρα και σχετική ψύχρα τη νύχτα θα κυλήσει η νέα εβδομάδα

Η πρόβλεψη από τον Μιχάλη Σιούτα:

ΣΗΜΕΡΑ: Αρκετή ηλιοφάνεια σ΄ όλη τη χώρα, εξαίρεση το Ιόνιο και η Ήπειρος με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες. Ομίχλες πιθανές τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι: στο Ιόνιο μεταβλητοί, στο Αιγαίο Βοριάδες μέτριοι 4-5 και πρόσκαιρα ισχυροί 6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια Ελλάδα από 3 έως 19, στη δυτική, την κεντρική, τη νότια και τα νησιά από 7 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι ασθενείς 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια, οι άνεμοι Βοριάδες ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση με τοπικές βροχές το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θράκη, οι Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι ασθενείς έως μέτριοι θα γίνουν Νοτιάδες στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 4 έως 18 και στην υπόλοιπη χώρα από 8 έως 20-22 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές βροχές στη δυτική χώρα και το ανατολικό Αιγαίο, την Κυριακή βροχές σ’ όλη σχεδόν τη χώρα. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη μέτριοι και τοπικά ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 έως 18, στη δυτική, την κεντρική, τη νότια χώρα και τα νησιά από 7 έως 22-23 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση