Ζουγανέλης: «Βλέπω την Ελεωνόρα ευτυχισμένη στο πλάι του Νίκου Συρίγου»-Εμφάνιση αύριο στο Beerfest Live Stage (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζουγανέλης: «Βλέπω την Ελεωνόρα ευτυχισμένη στο πλάι του Νίκου Συρίγου»-Εμφάνιση αύριο στο Beerfest Live Stage (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την ζωή του, την κόρη του Ελεωνόρα και για τις συνεργασίες του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την ζωή του και για το τραγούδι της Eurovision.

«Καλλιτεχνικά είμαι σε μία καλή φάση, επικοινωνώ την ελληνική κουλτούρα μέσα από τη μουσική στην Αμερική και την Ευρώπη και είμαι και στην «Ακαδημία του Μονάχου». Λατρεύω τη Μαρίνα Σάττι. Εύχομαι το τραγούδι να πάει καλά, αν και δεν συμφωνώ με την αισθητική του, είναι μία «κατασκευή», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Αναφορικά με την περίοδο του διαζυγίου της κόρης του Ελεωνόρας ανέφερε πως «την περίοδο του διαζυγίου της κόρης μου το κυνηγητό από τις κάμερες ήταν κακοποιητικό, δεν είχα το δικαίωμα να απαντάω για τη κόρη μου. Ο Νίκος συριγμός είναι ένα καθαρό παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Βλέπω την κόρη μου ευτυχισμένη. Υπάρχουν πολλά πράγματα στην τηλεόραση που μου αρέσουν, σε κάποιες προτάσεις όμως δεν ταίριαζα αισθητικά».

Για την τηλεόραση και την παρουσίαση εκπομπής και την γνωριμία του με τον θρυλικό Τζον Λένον αποκάλυψε πως, «θα ήθελα να κάνω μόνος μία σατυρική εκπομπή, άλλα με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ. Στην Μύκονο είχα δει τον Τζον Λένον και τα έχασα, ήμουν 10 ετών παιδάκι. Με αγκάλιασε και μου είπε ότι έχουμε το ίδιο όνομα».

Και προσέθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Σωκράτης Μαχαιρίτσας με κάλεσε να πάω στο μαγαζί του και ήταν και η Μαρία Κάλλας εκεί, δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά της και το φιλί που μου έδωσε στα μαλλιά μου».

*Αύριο τοι βράδυ ο Γιάννης Ζουγανέλης στη Θεσσαλονίκη σε μία και μοναδική εμφάνιση στο Beerfest Live Stage