Ζαβέρκος και Καπλάνης στο ενιαίο περίπτερο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας στην “37η PHILOXENIA”

Ζαβέρκος και Καπλάνης στο ενιαίο περίπτερο της ΠΕΔ  Κεντρικής Μακεδονίας στην “37η PHILOXENIA”

Στο ενιαίο περίπτερο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, στην “37η PHILOXENIA”, έδωσαν το παρών το αιρετό μέλος της Ενωσης, Αντώνης Ζαβέρκος και ο αυτοδιοικητικός του Δήμου μας, Δημήτρης Καπλάνης.

Στο stand 17 του περιπτέρου 15 της έκθεσης, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσα από φυλλάδια, έντυπα και
ψηφιακές προβολές για τις ομορφιές, τον ιστορικό-αρχαιολογικό πλούτο και τις παραδόσεις πολλών περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας, τα υψηλής ποιότητας τοπικά προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις επιλογές που παρέχονται στον επισκέπτη μέσα και από εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Μεταξύ αυτών και για τις ομορφιές του Δήμου Θερμαϊκού!

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος
Καϊτεζίδης τόνισε: «Η συμμετοχή των 38 δήμων της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στη PHΙLOXENIA ανέδειξε πολλά στοιχεία σημαντικά από όλους τους δήμους και τους νομούς που περιλαμβάνουν. Στοιχεία, που έχουν σχέση με τις ομορφιές του τοπίου, την ιστορία, τον πολιτισμό, τοπόσημα, θρησκευτικά στοιχεία, όπως και στοιχεία αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Όλο αυτό το πολύχρωμο, πολύτιμο, σημαντικό παζλ που απαρτίζει τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας είχαμε την ευκαιρία να το προβάλλουμε, να συζητήσουμε με ανθρώπους από το χώρο του τουρισμού και να προσκαλέσουμε ανθρώπους στις περιοχές μας. Είναι ένα σημαντικό βήμα και η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει προς την κατεύθυνση της προβολής των δήμων μας, μέσα από τέτοιες και ανάλογες εκθέσεις τουρισμού».

Αφήστε μια απάντηση