Επίσκεψη Εμφιετζόγλου στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο

Επίσκεψη Εμφιετζόγλου στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο

Το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.
Συνοδευόμενος από τον συντονιστή ΚεντρικήςΜακεδονίας και υποψήφιο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκη Δημήτρη Νταπούλια και τους υποψήφιους βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Απόστολο Σιώκο, Κώστα Μελετιάδη και Βασίλη Τρικεργιώτη, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου πραγματοποίησε συνάντηση με την διοικητή του νοσοκομείο Λιάνα Κουρτέλη Ξουρή.

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως ζήτησε να πληροφορηθεί τα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο, με την κ. Κούρτελη Ξουρή να επικεντρώνει στην έλλειψη προσωπικού σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό ασθενών. Υπογραμμίστηκε ακόμη ότι η πυκνοκατοικημένη περιοχή στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο δυσκολεύει την πρόσβαση των ασθενών και των υγειονομικών, ενώ οι χώροι στάθμευσης είναι ανύπαρκτοι. Σύμφωνα με την κ. Κούρτελη Ξουρή, την λύση στο πρόβλημα αυτό θα δώσει η δημιουργία ενός νέου αντικαρκινικού νοσοκομείου στην περιοχή του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσιου.

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του προς το υγειονομικό προσωπικό και αναγνώρισε το σοβαρό έργο που προσφέρει το Θεαγένειο νοσοκομείο. Εξέφρασε την ελπίδα ότι οι διαδικασίες για την δημιουργία του νέου αντικαρκινικού νοσοκομείου στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου θα δρομολογηθούν σύντομα και θύμισε ότι ο ίδιος πριν δύο δεκαετίες περίπου έχτισε ακριβώς απέναντι το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Αφήστε μια απάντηση