Είναι σούπερμαν! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν νίκησε τον κορωνοϊό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι σούπερμαν! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν νίκησε τον κορωνοϊό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουρεαλιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε κομματική σύνοδο στη Βόρεια Κορέα όταν η αδελφή του ηγέτη του καθεστώτος ανακοίνωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν πάλεψε με συμπτώματα κορωνοϊού και βγήκε νικητής για το καλό του έθνους.

Παρουσία του Βορειοκορεάτη ηγέτη η αδελφή του Κιμ Γιο Γιονγκλ, περιέγραψε στους συνέδρους πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέβασε υψηλό πυρετό ωστόσο συνέχισε να εργάζεται.

Δε μπορούσε να μείνει στο κρεβάτι ούτε στιγμή γιατί σκεφτόταν το λαό που έπρεπε να φροντίσει και την εκστρατεία κατά της πανδημίας, είπε η αδελφή, ενώ οι σύνεδροι ξεσπούσαν σε κλάματα και βέβαια χειροκρότησαν θερμά για τη νίκη επί του κορωνοϊού.

Το καθεστώς ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα έχει απαλλαγεί πλήρως, κατηγόρησε όμως τη Νότια Κορέα ότι προσπαθεί να επιμολύνει τη χώρα και προειδοποίησε ότι αν το ξανακάνει θα πληρώσει ακριβά. Θα αφανίσουμε μαζί με τον ιό και την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, απείλησε η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Δύτης έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση

Ο Γάλλος πρωταθλητής, Αρνό Ζεράλντ, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης και κατάφερε να κατέβει στα 120 μέτρα, φορώντας διπλά πέδιλα.

Η βουτιά διήρκεσε 3 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Είναι η 7η φορά που ο Ζεράλντ καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ στην καριέρα του και η δεύτερη αυτή τη βδομάδα.

Ο Γάλλος πρωταθλητής, που είναι 26 ετών, αγωνίζεται μαζί με άλλους 41 αθλητές από όλο τον κόσμο, στους αγώνες «Vertical Blue», που γίνονται κάθε χρόνο στις Μπαχάμες.

Ο Ζεράλντ προτίμησε φέτος να αγωνιστεί με διπλά πέδιλα και την πρώτη μέρα των αγώνων έσπασε το πρώτο ρεκόρ, κατεβαίνοντας στα 117 μέτρα. Την τέταρτη μέρα το κατέρριψε, κατεβαίνοντας στα 119 μέτρα και την 6η μέρα των αγώνων το έσπασε για τρίτη φορά, με 120 μέτρα.

Δείτε το θέμα από το MEGA:

Αφήστε μια απάντηση