Ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες τη νέα εβδομάδα-Στους 26-28 βαθμούς!

Ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες τη νέα εβδομάδα-Στους 26-28 βαθμούς!

Η πρόβλεψη για τον καιρό της εβδομάδας από τον Μιχάλη Σιούτα:

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Σχεδόν αίθριος σε όλη τη χώρα. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Άνεμοι: Στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς 3-4, στο Αιγαίο ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια Ελλάδα από 5 έως 26-27, στη δυτική, κεντρική, νότια και στα νησιά από 9 έως 27-28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος, οι άνεμοι Βοριάδες ασθενείς έως μέτριοι 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 26-27 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

Σε όλη τη χώρα καλός καιρός, σχεδόν αίθριος με τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από την Πέμπτη, στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 26, στη δυτική, κεντρική και νότια και τα νησιά από 10 έως 27-28 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ΄ όλη τη χώρα, εξαίρεση τα ανατολικά ηπειρωτικά και η Κρήτη με τοπική συννεφιά και πιθανές λίγες βροχές. Οι άνεμοι Βοριάδες, ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση σε όλη τη χώρα, στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 22, στη δυτική, κεντρική και νότια και τα νησιά από 10 έως 24-25 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση