Αποκαλύψεις…ζωής από τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη για τον Βασίλη Καρρά με φόντο την Αγία Τριάδα: ” «Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύψεις…ζωής από τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη για τον Βασίλη Καρρά με φόντο την Αγία Τριάδα: ” «Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύψεις… ζωής κάνει στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και κολλητός φίλος του Βασίλη Καρρά, παρουσιάζει τα αγαπημένα στέκια και τις συνήθειες του «άρχοντα της πίστας».

«Μαγείρευε πολύ καλά. Έκανε πολύ καλές γαρίδες σοτέ. Ασχολούνταν πολύ με τα κτήματα σαν γεωργός, διαφωνούσαμε για το… ψάρεμα. Είχε ‘φορτωθεί’ πολλά και αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα».

«Έχει γράψει πάνω από 200 τραγούδια. Ήταν ‘μαχαίρι’ στην καρδιά να πρέπει να τραγουδάω το τελευταίο τραγούδι που μου έδωσε», συμπληρώνει.

«Το πιο σημαντικό…»
Όπως λέει ο ίδιος:

«Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του. Ήταν δύσκολος άνθρωπος. Όποιος τον ακολούθησε, δεν άντεξε. Τον απέφευγα γιατί δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη ζωή του, ήταν σκληρός, δε ‘μάσαγε’».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρουσιάζει τα αγαπημένα στέκια του Βασίλη Καρρά.

«Πριν γίνω τραγουδιστής, ήμουν φανοποιός. Όταν άρχισα να προωθώ την καριέρα μου στην Αθήνα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Επέστρεψα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των κρίσεων πανικού. Έκανα πίσω στην καριέρα μου γιατί κοίταζα να σώσω την ψυχή μου. Υπήρξα γενναιόδωρος με τους νέους τραγουδιστές. Κάποτε, ο Νίκος Βέρτης ζήτησε να τραγουδήσει 10 λεπτά περισσότερο και του έδωσα 20».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, αποκαλύπτει για τον κολλητό του φίλο:

«Μου υποσχέθηκε να έρθει να με δει, αλλά δεν πρόλαβε».