Αποκάλυψη Μαυρομάτη: “Συντήρησαν Unimog μηχάνημα με 60.000 ευρώ!!”

Αποκάλυψη Μαυρομάτη: “Συντήρησαν Unimog μηχάνημα με 60.000 ευρώ!!”

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αποκαλύπτει τη δαπάνη 60 χιλιάδων ευρώ (!!!) για τη συντήρηση ενός υπηρεσιακού οχήματος, ενός μηχανήματος Unimog, εξέδωσε η παράταξη “Νέα Πορεία”, του Γιάννη Μαυρομάτη. Μάλιστα παραθέτει και το σχετικό παραστατικό.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Η παράταξη του κ. Τσαμασλή, στα δύο χρόνια που διοικεί τον Δήμο μας, έχει «αποδείξει» παντοιοτρόπως ό,τι δεν διαχειρίζεται με τον ανάλογο σεβασμό τα χρήματα των πολιτών! Αφού, διαγωνισμοί των 10.000.000€ με μόλις έναν συμμετέχοντα και με ποσοστά εκπτώσεων που δεν ξεπερνούν το 1% και τους αποδέχεται και τους επικροτεί. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να συμπεριφερθεί αλλιώς στην «ευκαιρία» που της παρουσιάστηκε «ξαφνικά» , ώστε να συντηρήσει υπηρεσιακό όχημα Unimog 16ετίας … με το ποσόν των 60.000€.

Άλλωστε που θα έβρισκαν φθηνότερα;

Πληρώθηκαν 60.000€ για να συντηρηθεί ένα όχημα; Εξήντα χιλιάρικα; Διότι, εδώ δεν μιλάμε για μια απλή συντήρηση με κάποιο λογικό ποσό. Το ποσό αυτό αφορά την αγορά ενός νέου μηχανήματος.

Πρόκειται για την απόλυτη ασέβεια στα χρήματα των συνδημοτών μας.
Έχετε συναίσθηση της οικονομίας ή απλά δεν σας ενδιαφέρει ;

Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί τις προθέσεις σας, την ανεπάρκεια σας αλλά ιδιαίτερα τους τρόπους λειτουργείας σας που οδηγούν τον δήμο μας προς την χρεοκοπία”.

Αφήστε μια απάντηση