Απίστευτο! Δεν μπορεί να εξασφαλίσει ναυαγοσώστες για τις παραλίες μας ο Τσαμασλής

Απίστευτο! Δεν μπορεί να εξασφαλίσει ναυαγοσώστες για τις παραλίες μας ο Τσαμασλής

Σε μια απίστευτη ομολογία προέβη μιλώντας στην ιστοσελίδα voria.gr, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής. Παρ΄ ότι έχει υπογράψει τις σχετικές συμβάσεις για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών του Δήμου μας, αδυνατεί, όπως λέει να βρει χρήματα για να πληρώσει: ” “Το κόστος ανέρχεται περίπου στις 200.000 χιλιάδες ευρώ ενώ άλλες περίπου 180.000 θα διαθέσουμε για τον καθαρισμό των ακτών με ειδικά μηχανήματα. Χώρια οι υπόλοιπες δαπάνες για καθαριότητα, φωτισμό κ.λπ. Την ίδια ώρα, όμως, τα χρήματα τα οποία εισπράξαμε πέρυσι, αλλά πρόκειται να εισπράξουμε και φέτος από τους επαγγελματίες, μέσω των δημοτικών τελών και των τελών χρήσης πεζοδρομίου, είναι δραματικά λιγότερα. Αυτό μας δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα. Ο δήμος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτήν τη δαπάνη”, επισημαίνει ο κ. Τσαμασλής.

Και προσθέτει: “Εμείς έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες και έχουμε υπογράψει και τη σύμβαση. Όμως, δεν ξέρω ακόμη πως θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε. Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να έχει ναυαγοσώστες, αλλά και όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό διάσωσης σε πέντε παραλίες, σε Περαία, Επανομή, Νέα Μηχανιώνα, Αγία Τριάδα και Νέους Επιβάτες”.

Δηλαδή; Τι θα γίνει; Ο πιο τουριστικός Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης θα μείνει ξεκρέμαστος; Αλλο ένα παράδειγμα κακού προγραμματισμού από τη διοίκηση η οποία τρέχει την τελευταία στιγμή, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Οπως αντιλαμβάνεστε προκύπτει μέγα ζήτημα…

Αφήστε μια απάντηση